Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Natur & udflugter

Naturen spiller en stor rolle for vores medlemmer, ikke mindst flora og fauna i det svenske. Vi inviterer dig bl.a. med ud i skoven på svampejagt og på tranekig.

Svampetur i Tisvilde Hegn - 129

Lørdag d. 1 september 2018, kl. 13.00-kl. 17.00, pris 170 kr.

Kunne du tænke dig at samle spiselige svampe i naturen, men er ikke helt sikker i bestemmelsen af de forskellige svampe, så er der hjælp at hente på en svampetur med svampeekspert Bjørn W. Pedersen fra Foreningen til Svampekundskabens Fremme.

0 ledige pladser

Kajaktur på Möckeln - 132

Lørdag d. 8 september 2018, kl. 10.00-kl. 13.00, pris 0 kr.

Deltagere mødes med egen kajak under armen ved den lille badestrand ved Solviksvägen i Älmhult. Herfra ror alle deltagere i fælles flok ud til en af de nærliggende, smukke øer, hvor den medbragte madpakke nydes med udsigt til den skønne, svenske natur. De to erfarne instruktører, som er med på turen, vil gøre deres bedste for, at alle kommer sikkert i land igen, og at deltagerne sammen får en god dag på vandet.

12 ledige pladser

Safaritur langs Linderödsåsen Hjortslingan - 134

Lørdag d. 15 september 2018, kl. 10.00-kl. 18.00, pris 195 kr.

Få en fantastisk kultur- og naturoplevelse med en safaritur langs Linderödsåsen – Sveriges sydligste vildmark. På turen vil deltagere få rig mulighed for at opleve en stor del af Sveriges vilde dyreliv og betragte både fugle, hjorte og vildsvin, og i Borrestad, Sveriges nok største område med hjortevildt, vil der være rig mulighed for at møde store rudler af dådyr. Vejen lægges desuden forbi slotte og herregårde fra dengang, Skåne var dansk, herunder renæssanceslottet Maltesholm, hvor kronprins Frederik fejrede den officielle forlovelse med kronprinsesse Mary. Her afsættes tid til en ”promenad” i slotsparken. Turen byder yderligere på vandring i Forsakar Naturreservat med Skånes største vandfald på 18 meter, besøg i en rigtig ”backstuga” og pitstop i Hembygdsparken, Degeberga, hvor medbragte madpakker nydes ved den gamle præstegård. Efterfølgende går turen videre til den historiske Agusastuga, der står, som den sidste beboer forlod den i 1945. Herfra går turen via Augusa Vildthegn med mere end 300 vildsvin til slottet Christinehof.

25 ledige pladser

Rejse til Stockholm - 135

Torsdag d. 20 september 2018 og søndag d. 23. september 2018, kl. 12.00 - kl. 12.00, pris 0 kr.

Foreningen vil prøve at genoplive en gammel succes, som har ligget stille i nogle år: Medlemsrejse til Stockholm. Inden vi fortsætter planlægningen, vil vi gerne kende medlemmernes interesse og beder derfor om en – foreløbig uforpligtende – forhåndstilmelding. Turen til og fra den svenske hovedstad sker i fly fra Kastrup til Arlanda. Indkvartering sker på godt hotel i Stockholm, og måltider tilrettelægges fælles. Turen vil byde på et fyldigt program med byvandring i Gamla Stan, på Djurgården og Södermalm, besøg på Skansen og et kunstmuseum samt sejltur med klassisk færge i Skärgården.

80 ledige pladser

Svampetur i Gribskov - 136

Søndag d. 23 september 2018, kl. 13.00-kl. 17.00, pris 170 kr.

Kunne du tænke dig at samle spiselige svampe i naturen, men er ikke helt sikker i bestemmelsen af de forskellige svampe, så er der hjælp at hente på en svampetur med svampeekspert Bjørn W. Pedersen fra Foreningen til Svampekundskabens Fremme.

21 ledige pladser