Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Natur & udflugter

Naturen spiller en stor rolle for vores medlemmer, ikke mindst flora og fauna i det svenske. Vi inviterer dig bl.a. med ud i skoven på svampejagt og på tranekig.

Bustur til Julebord gräddhyllan Lantcafé - NU041

Onsdag d. 29 november 2017, kl. 09.00-kl. 17.00, pris 820 kr.

Oplev et traditionelt svensk julebord, og grib muligheden for at smage på svenskejuleklassikere, når Egon’s busrejser tager dig med til svenske Gräddhyllan Lantcafé.Julemenuen byder bl.a. på silde- og lakseanretninger, sylte, røgede lammepølser,roastbeef, hjemmerøget kyllingebryst og sennepsglaseret juleskinke. På julebordetfindes også alt, hvad hjertet begærer af klassisk tilbehør såsom grønkåls-, rødkåls-,og rødebedesalat.Inkl.: - Bustransport i moderne 4-stjernet turistbus. - Færgeoverfart Helsingør – Helsingborg tur/retur. - Julebord på Gräddhyllan Lantcafé. - Gebyr til Rejsegarantifonden samt moms og afgifter.

30 ledige pladser

Trane-Safari til Vattenriket - 91

Lørdag d. 31 marts 2018, kl. 13.00-kl. 18.00, pris 190 kr.

Første stop på denne trane-safari-tur er Naturum Vattenriket, som ligger ved bredden af Helge Å i Kristianstad, Skåne. Her vil turleder Geert Fredslund orientere om dagens program, og naturskribent Ole Andersen vil fortælle om tranen og dens nye trækvaner. Herefter vises kortfilm om biosfæreområdet, og der vil også være lejlighed til at se Naturums udstilling.Næste stop på turen er Pulken, hvor vi besøger forfatter og billedkunstner CarlChristian Tofte, kendt fra bl.a. Politikens store fuglebog, og ser hans egen traneudstilling. Pulkens udsigtstårn er sidste stop, hvor du kan opleve både tranedans og tranefodring med forhåbentlig flere tusinde traner.Husk fornuftigt overtøj, kikkert og kamera!

28 ledige pladser