Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Jura & økonomi

Paragraffer og papirer kan være svære at holde styr på, når man har hus i Sverige, men hjælpen er nær. Vi afholder kurser i skatteforhold, sameje, generationsskifte og andre emner, der er vigtige for medlemmerne. Foredragsholderne er dygtige og erfarne rådgivere inden for jura og økonomi.

Generationsskifte - 130

Tirsdag d. 4 september 2018, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 350 kr.

For mange torpare er det en selvfølge, at ejendommen i Sverige skal blive i familien og derfor overdrages fra forældre til børn, når tiden er inde. Der er forskellige muligheder for at tilrettelægge overdragelsen: Gave, køb eller arv. Valget af løsning må indrettes efter den enkelte families muligheder og ønsker; og det er vigtigt at gennemtænke de juridiske, økonomiske og familiære forudsætninger og konsekvenser. Afgifts- og skattemæssigt kan der være penge at spare ved at vælge en gunstig fremgangsmåde i god tid.  

4 ledige pladser

Køberkursus - 131

Onsdag d. 5 september 2018, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 0 kr.

Drømmer du om køb af fritidshus i Sverige, kan du her få hjælp og vejledning til at finde det rette hus. Boligkøb i Sverige er ikke helt det samme som i Danmark, og der er masser af gode råd at hente denne aften, som kan spare dig både tid og penge i sidste ende.

5 ledige pladser

Jura for jyder - 137

Tirsdag d. 25 september 2018, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 350 kr.

Specielt for vores medlemmer langt fra Gladsaxe holdes foredrag om udvalgte, aktuelle juridiske emner inden for køb og salg, familieoverdragelse samt beskatning af den svenske ejendom. Hvad skal sælger og køber være opmærksomme på? Hvordan bringer vi ejerskabet videre til andre familiemedlemmer? Gave eller salg? Hvilke skatter og afgifter er der ved salg og andre overdragelser? 

28 ledige pladser

Sameje og andelsforening - 138

Onsdag d. 26 september 2018, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 350 kr.

Når flere står foran at købe fritidshus sammen, melder spørgsmålet sig: Skal alle registreres som ejere? Skal vi eje personligt, eller skal vi hellere organisere os i en forening, et selskab eller noget tredje? På denne temaaften gennemgås forskellige kollektive ejerformers fordele og ulemper med fokus på, hvordan valget om organisation træffes, hvordan reglerne skrives, hvordan etableringen sker, og hvordan den fremtidige drift tilrettelægges. Lidt om økonomi, skat og konfliktløsning vil ligeledes omtales.

25 ledige pladser