Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Jura & økonomi

Paragraffer og papirer kan være svære at holde styr på, når man har hus i Sverige, men hjælpen er nær. Vi afholder kurser i skatteforhold, sameje, generationsskifte og andre emner, der er vigtige for medlemmerne. Foredragsholderne er dygtige og erfarne rådgivere inden for jura og økonomi.

Sådan køber du fritidshus i Sverige - JØ019

Onsdag d. 6 september 2017, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 0 kr.

Drømmer du om køb af fritidshus i Sverige, kan du her få hjælp og vejledning til at finde det rette hus. Boligkøb i Sverige er ikke helt det samme som i Danmark, og der er masser af gode råd at hente denne aften, som kan spare dig både tid og penge i sidste ende. Der er mange overvejelser man bør gøre sig: Hvordan man finder drømmehuset, og hvor det skal ligge? Samtidig skal du forholde dig til de juridiske, økonomiske og skattemæssige forhold ved huskøb for ikke at nævne selve husets stand og installationer. Hos Danske Torpare ved vi alt om dét at købe og eje fritidshus i Sverige - og vi deler gerne vores viden med dig! Arrangementet er gratis og åbent for alle – også folk der ikke er medlemmer af Danske Torpare.Vi glæder os til at se dig/jer!

31 ledige pladser

Andelsforeninge, sameje eller noget helt tredje - JØ20

Torsdag d. 7 september 2017, kl. 17.30-kl. 19.00, pris 165 kr.

Når flere står foran at købe fritidshus sammen, melder sig spørgsmålet: Hvem skal være ejere, og skal vi måske eje ejendommen på en anden måde end personligt, dvs. ved at etablere en forening, selskab eller lignende? På denne temaaften tager vi en gennemgang af kollektive ejerformers fordele og ulemper med fokus på, hvordan vi træffer valget om organisation, hvordan reglerne skrives, og hvordan etablering og den fremtidige drift tilrettelægges. Lidt om økonomi, skat og konfliktløsning. Advokaterne Bjørn Nielsen (foreningens formand) og Lars Holm Rasmussen fortæller og giver råd.

28 ledige pladser