Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Cookies og persondatapolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer, de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om fx besøgstidspunkt, -varighed osv.

Brug af cookies

Når du anvender Danske Torpares hjemmeside, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd. Den vil typisk blive anvendt til at huske dit brugernavn og din adgangskode, så disse informationer automatisk er tastet ind, når du eksempelvis ønsker at tilgå ”min side”.

Danske Torpare anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil. Det vil være nødvendigt for dig at acceptere anvendelsen af cookies for at få adgang til den beskyttede medlemsdel på torpare.dk. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre. 

Danske Torpares persondatapolitik

Formålet med Danske Torpares persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. 

Danske Torpare har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Persondatapolitikken har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages, og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Med den beskrevne persondatapolitik overholder Danske Torpare loven om behandling af personoplysninger (Persondataloven), som er den gældende lovgivning.

Danske Torpare er dataansvarlig, og det betyder, at vi skal sikre, at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi gør venligst opmærksom på, at vi ikke har nogen personfølsomme oplysninger registreret nogen steder.

Registrering af oplysninger

Danske Torpare registrerer to typer oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside:

  • Data, du selv indtaster (når du for eksempel tilmelder dig nyhedsbrevet, bestiller en adgangskode til hjemmesiden eller indtaster oplysninger ved køb af varer i webshoppen)
  • Spor, din computer efterlader (Cookies). 

Danske Torpare registrerer ikke følsomme personoplysninger som f.eks. personnummer. 

Alle oplysninger bruges udelukkende internt i Danske Torpare og af leverandører og kun til at optimere og rettighedsbeskytte hjemmesiden, servicere brugerne bedre og skabe øget brugervenlighed.

Danske Torpares leverandører er:

  • Groupcare (står for Danske Torpares medlemssystem)
  • Scannet (hosting af server og mail)
  • Portoportner (levering af medlemsblad)
  • Mailchimp (nyhedsbreve)

Danske Torpares leverandører bringer ikke oplysningerne videre til andre, og Danske Torpare har en databehandleraftale med dem i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Oplysninger videregives eller videresælges ikke til andre.[TL1]

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

 

Hvis du ønsker at få indsigt i eller adgang til de data, vi har om dig eller ønsker at få rettet eller slettet unøjagtige persondata, kan du henvende dig til Danske Torpare. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du har til enhver tid ret til at få adgang til dine persondata.

 

Kontaktoplysninger:

  • Danske Torpare, som er dataansvarlig på www.torpare.dk og medlemssystemet Membersite
  • Adresse: Rosenkæret 13 A, 2860 Søborg
  • CVR:
  • Telefonnr.:
  • Kontakt person: Tina Dyrberg Johansen
  • Mail: mail@torpare.dk
  • Website: www.torpare.dk

Ankeinstans er Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)

 

Transparent databehandling

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

 

Hvilke oplysninger anvender Danske Torpare om dig

  • Almindelige persondata
  • Data om interesser
  • Trafikdata om brug af internettet

 

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål

Det sker, når vi har brug for at:

  • Behandle dit køb på webshoppen
  • Tilpasning af vores kommunikation til dig
  • Administration af dit medlemskab af os

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til at opfylde vores formål. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Dine persondata bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

 

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Dine persondata bliver ikke videregivet til andre aktører uden dit samtykke.

 

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om din informationssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Danske Torpare opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til Danske Torpares betalingsudbyder, hvorfor Danske Torpare ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre. 

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er samtlige af Danske Torpares medarbejdere og frivillige underlagt tavshedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt.

 

Nyhedsbreve fra Danske Torpare

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du bedt om at indtaste din e-mailadresse, som vi har brug for, når vi skal sende nyhedsbrevet til dig.

Vi fører statistik over, hvor mange nyhedsabonnementer vi har. Desuden fører vi statistik over, hvor mange der åbner nyhedsbrevet. En e-mailadresse er ikke en personfølsom oplysning

Du har til enhver tid mulighed for at framelde dig igen ved at klikke på et link i nyhedsbrevet eller ved at rette din profil via www.torpare.dk. Når du framelder dig, bliver din e-mailadresse slettet i vores nyhedsbrevsystem.

Bestilling af adgangskode til ”din side” på vores medlemssystem

Når du bestiller en adgangskode til ”din side”, så du kan logge ind på medlemssiden, bliver du bedt om at indtaste følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nr.
  • Angivelse af hvilke interesser du har

Endvidere kan oplysningerne bruges til at opgøre statistik om brugerne på sitet. Ingen af de afgivne oplysninger er personfølsomme. Hvis du ønsker dine oplysninger slettet, skal du henvende dig til Danske Torpare.

Bestilling af varer i webshoppen

Ved køb i vores webshop bliver du bedt om at indtaste følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Desuden registrerer vi, hvad du bestiller. Disse informationer anvendes med det formål at kunne levere den vare, som du har bestilt.

Tilmelding til vores arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement, bliver du bedt om at indtaste følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Statistik af besøgende på hjemmesiden

Hvert besøg på torpare.dk bliver logget. Det betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm. 

  • Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik. 
  • Formålet med indsamlingen af førnævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, at måle effektivitet af tjenester og at dokumentere brug af Danske Torpares webshop.