Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

De fleste vil sove godt i ferien

Sommerhusmellemmanden NOVASOL har lavet en undersøgelse iblandt sine gæster, hvor de svarede på, hvad der var vigtigst, når man vælger feriebolig. Komfortable senge og en dejlig terrasse sluttede højt på listen, og at være tæt på stranden ligeså.

 

Komfortable senge og en dejlig altan står i høj kurs

Hele 39% mener, at komfortable senge er vigtige, når man lejer et feriehus. At huset desuden har en terrasse/balkon, synes 41% er meget betydningsfuldt. Nærhed til strand lå også langt oppe.

”Det forvirrer mig faktisk, at flere synes det er vigtigt med komfortable senge på ferien frem for eksempelvis at have egen pool eller langt til nærmeste nabo”, siger Torbjörn Fredman, Nordenchef i NOVASOL.

 

Koble af i smukke omgivelser

Mange gæster svarer også, at de synes det er vigtigt, at huset har smukke omgivelser (39%) og rolig atmosfære (33%).

”Jeg synes at undersøgelsen viser, at mange drømmer om at kunne nyde og slappe af i løbet af sine fridage, for at komme tilbage helt udhvilet”, siger Torbjörn Fredman.

 

Minder fra ferien

Når gæsterne vender hjem så plejer de gerne at tage et lille minde med. Først og fremmest er det shopping der gælder i form af tøj (41%), men også mad (25%) og alkohol (32%) købes med hjem. Omkring hver femte gæst tager et minde med i form af sten eller skaller fra stranden.

 

Top 5 – hvad er det vigtigste når man vælger hus?

1.       Nær en badestrand (42%)

2.       At huset har balkon eller terrasse (41%)

3.       Komfortable senge (39%)

4.       Smukke omgivelser (39%)

5.       Rolig atmosfære (33%)