Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Et univers for naturelskere, jægere og torpare

RABAT I FRILUFTSLAND
Som medlem af Danske Torpare får du 10 % rabat i Friluftsland. Friluftsland har butikker landet over og fører alt i udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler og en masse andet. For at få rabatten skal du blot fremvise dit medlemskort i butikken. Desværre er det pt. ikke er muligt, at købe varer online med medlemsrabat.

 

   
JAGTUNIVERSET

Jagtuniverset er et univers for naturelskere, jægere og torpare. Indehaverne Terje og Lasse er selv torpare og elsker naturen, vildtet og jagten i Sverige. Forretningen har et bredt sortiment af jagt- og friluftstøj, som sikrer den aktive naturbruger alt lige fra gummistøvler, varme sokker, friluftstøj til hele jagtsæt og praktisk udstyr.

 
Hvis du drømmer om at tage jagt- eller riffeltegn, købe eller opgradere dit våben eller øvrigt jagtudstyr, rummer huset alle muligheder. Forretningen arrangerer også jagtture i Danmark, Sverige og Tyskland med kvalitet og sikkerhed for øje til rimelige priser. Jagtuniverset har egen bøssemager, således at man også kan få serviceret sin gamle haglbøsse eller monteret kikkert/lyddæmper på den nye riffel mv.
 
Danske Torpares medlemmer tilbydes 10-15 % medlemsrabat på alle køb. Rabatten gælder ikke våben, ammunition og tilbudsvarer. Jagtuniverset udbyder også særlige torpare-produkter som fx torpare-jagtkursus til særpriser med 15 % rabat. Rabatterne opnås ved fremvisning af gyldigt medlemskort i butikken.
 
Jagtuniverset ser frem til at tage godt imod Danske Torpares medlemmer med gode tilbud og professionel rådgivning.
 
Læs mere på www.jagtuniverset.dk eller besøg forretningen:

Gamle Landevej 4
2600 Glostrup
Tel.: 53 666 555
E-mail: info@jagtuniverset.dk

DRØMMER DU OM AT GÅ PÅ JAGT I SVERIGE?

Jagtuniverset tilbyder torpare jagttegnskursus med 15 % rabat, 
2 weekender + 1 hverdag

Sverige byder på rigtig gode jagtoplevelser, spændende vildtarter og en fantastisk natur. For de medlemmer, der ønsker at tage jagttegn og samtidig møde andre torpare med samme interesse, udbyder Jagtuniverset lige nu et torpare jagttegnskursus.

Hensigten er at skabe en fælles referenceramme og et netværk af ligesindede jægere, som udover at være fritidshusejere i Sverige også fremadrettet vil kunne nyde jagtens fantastiske oplevelser individuelt og/eller i fælleskab med andre torpare.

Jagtuniversets undervisere er certificerede fra Danmarks Jægerforbund. Det betyder erfarne jægere og skydeinstruktører, som er motiveret for at give dig den bedst tænkelige start på et liv som jæger.

Torpare jagttegnskursus afholdes:
D. 22. & 23. august 2015
D. 12 & 13. september 2015
D. 15. september 2015 (aften)
Prøveperiode d. 15. september-31.oktober 2015

Pris inkl. forplejning ved min. 15 tilmeldte
Kr. 3.140 (normalpris kr. 3.698). Du skal selv afholde omkostninger til bøger, skydebane, patroner og jagtprøvegebyr på ca. 875 kr.

Tilmeldingsfrist
Senest d. 15. juni 2015. Send din tilmelding til info@jagtuniverset.dk, og oplys dit medlemsnummer.  

Kontakt Jagtuniverset for spørgsmål:
Terje Aamand Nakel / Lasse Bohart
Tel.: 53 666 555
E-mail: info@jagtuniverset.dk