Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Fordele/Ulemper ved Biokube - Opfølgning fra event

Onsdag den 13. september inviterede Danske Torpare, i samarbejde med vores samarbejdspartner BioKube, til et arrangement hvor interesserede kunne lære mere om, hvordan BioKube adskiller sig fra de andre rensningsanlægsløsninger på markedet.

Her er nogle af fordelene og ulemperne ved BioKube:

En ulempe ved BioKube er at prisen er højere i forhold til fx en trekammerbrønd med infiltration, men til gengæld kan den installeres på steder, hvor der ikke er plads til den større infiltrationsdel ved trekammerbrønd løsningen.

BioKuben er konstrueret på en måde, så den registrere dens brug. Efter ikke at have været i brug i to dage, går den i dvale. Dette gør, at elforbruget falder til et minimum.

Minirenseanlæg som Biokube renser bedre end trekammerbrønd med infiltration, men almindelige minirenseanlæg lider i al almindelighed af at de ”dør” hvis de ikke tilføres spildevand regelmæssigt.   Dette problem omgår BioKube  fordi der er indbygget en funktion der holder bakteriekulturen i live under dvaletilstanden. Dette betyder at  selvom du er væk fra dit torp i en lang periode, vil du stadig have et fungerende rensningsanlæg når du kommer tilbage.

BioKuben tilbyder en alt-i-en pakke, hvor de giver et tilbud på nedgravning, opsætning og hjælper med alt det papirarbejde der skal til for at din svenske kommune godkender dit nye rensningsanlæg.