Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Hjælp os med at blive endnu flere…

I Danmark og Tyskland findes der omkring 20.000 ejere af fritidshus i Sverige. Mange er allerede medlem af Danske Torpare og Tyska Torpare, men vi vil gerne være endnu flere. Flere medlemmer giver flere og bedre medlemsfordele samt mere vidensdeling for både danske og tyske fritidshusejere. Desuden står vi endnu stærkere i forhold til det offentlige Sverige.
 
Fortæl dine danske og tyske naboer om Danske Torpare og Tyska Torpare! 
Hjælp os med at sprede budskabet om vores foreninger og hverve nye medlemmer. Vi har udarbejdet to flyere, som på dansk og tysk fortæller om fordelene ved at være medlem af Danske Torpare og Tyska Torpare. Flyerne kan printes ud her, lige til at aflevere eller lægge i postkassen hos din danske eller tyske nabo. Vi har også flyerne liggende i sekretariatet, så har du tid og mulighed, kan du hente dem her.
 
Skaffer du et nyt eller flere nye medlemmer...
Så kvitterer vi med en gave efter eget valg. For hvert nyt medlem, du skaffer, får du et gavekort på 50 DKK til vores web shop. Husk at udfylde dit medlemsnummer på flyerne, som skal oplyses ved indmeldelse. Når det nye medlem er indmeldt, kontakter vi dig.
 
Tak for hjælpen og hav en rigtig god sommer i Sverige!