Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Online hjemme, på farten og i Sverige med Net1

Foreningen har en specialaftale med Net1, hvor du som medlem af foreningen kan få mobilt bredbånd til særpris. Forbindelsen kan anvendes i hele Skandinavien (Danmark, Sverige og Norge).

Hvem er Net1
Net1 har mere end 200.000 kunder i Skandinavien. De har eget netværk og sender på 450Mhz frekvensen som udover at være meget stabil, også har en lang rækkevidde. Net1 sendemaster rækker op til 10 gange længere end andre udbydere. Derfor kan de levere internet, der virker i yderområder med mangelfuld dækning.

Du kan forvente en hastighed på mellem 5 og 25 Mbit/s, og som den eneste udbyder giver Net1 dig mulighed for at få ubegrænset forbrug, så du aldrig løber tør for data. Routeren kræver ingen installation, giver trådløst internet og er perfekt til hjemmet og/eller dit Torp samt hvis du har båd.

Prøv Net1 mobilt bredbånd risikofrit – kom i gang for 0 kr.
Få mobilt bredbånd med UBEGRÆNSET data i Danmark og Sverige til kun 299 kr./md. Du sparer lige nu 279 kr. i oprettelse og levering og som medlem af Danske Torpare får du leje af router til 0 kr. (spar 39 kr./md.) Hos Net1 er der INGEN binding og 14 dages fuld returret, såfremt du mod forventning ikke er tilfreds.

Mindstepris 1. md. 299 kr.: Abonnement 299 kr./md. Leje af router 0 kr./md. Oprettelse og levering 0 kr.

Net1 mobilt bredbånd fritid – betal kun for de dage, du er online
Med mobilt bredbånd fritid er der intet dataabonnement. Lej eller køb Net1 router og tank blot op med ubegrænset data i 24 timer, 48 timer eller 7 dage i Danmark og Sverige. Perfekt hvis du kun har behov for at være online i korte perioder.

Læs mere og bestil på www.net1.dk/torpare eller ring til Net1 på tlf. 38 41 41 41.