Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Konsulenthjælp til Danske Torpare

Danske Torpare har indgået aftale med konsulent og virksomhedsøkonom Thorsten Hardtke, der har egen virksomhed i Ljungby. Han skal frem til 2013 hjælpe foreningen med en række udviklingsopgaver i Sydsverige.

Thorsten får bl.a. til opgave at undersøge, om foreningens mere end 30 års erfaring med det at være udenlandsk fritidshusejer i Sverige kan komme de ca. 10.000 tyskere, der ejer fritidshus i Sverige, til gode.

Undersøgelsen skal samtidig vise, hvad Danske Torpare kan opnå ved at engagere sig i et tilbud til tyske fritidshusejere i form af flere og bedre medlemstilbud, et forbedret annoncegrundlag og andre fordele for foreningens danske medlemmer.

Thorsten skal samtidig være med til at forbedre Danske Torpares annoncørgrundlag i Sverige, ligesom han skal styrke foreningens netværk med de væsentligste sydsvenske kommuner.  

Senest har den nye konsulent været ansat som leder af Älmhults, Markaryds og Osby kommuners projekt om bedre integration af udenlandske fritidshusejere og har dermed et indgående kendskab til både danske og tyske fritidshusejere.