Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Opdater din medlemsoplysninger og vind

For at du får størst muligt udbytte af dit medlemskab, er det vigtigt, at du kan logge ind på vores hjemmeside. Dette forudsætter dog, at du er oprettet med korrekt e-mailadresse. Har systemet ikke din e-mailadresse, kan du fx ikke logge på hjemmesiden og ej heller få adgang til Vidensbanken, rabatkoder, arrangements-tilmelding osv. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at din mailadresse er korrekt registreret. Samtidig er det vigtigt, at du ændrer din adresse ved flytning, så vi er sikre på, at dit medlemsblad og breve kommer rette sted hen. Læs mere her om hvordan du gør her: Gå ind på www.torpare.dk, og log ind i øverste højre hjørne. Du logger ind med din e-mailadresse eller medlemsnummer samt din personlige kode. Koden bør være den samme, som du altid har haft, og som i sin tid har været angivet på de gamle medlemskort.

Log dig ind
• Gå ind på www.torpare.dk, og log ind i øverste højre hjørne. Du logger ind med din e-mailadresse eller medlemsnummer samt din personlige kode. Koden bør være den samme, som du altid har haft, og som i sin tid har været angivet på de gamle medlemskort.
• Klik derefter på “Min profil” i øverste højre hjørne, og tjek, at din e-mailadresse og postadresse står angivet korrekt. Herinde kan du desuden udfylde, hvis der er netværk du vil tilmeldes.

Kan du ikke logge ind?
• Hvis du ikke kan logge ind på hjemmesiden, skal du kontakte sekretariatet. Send en mail til mail@torpare.dk med emnefeltet “Mailadresse”, og oplys dit medlemsnummer. Der vil blive trukket lod om et gavekort på 500 kr. til torpare-shoppen blandt alle, som tjekker deres e-mailadresse i juni måned.

Der vil blive trukket lod om et gavekort på 500 kr. til torpare-shoppen blandt alle, som tjekker deres e-mailadresse i juni måned.