Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Personalenyt i foreningen

Vi skriver for at orientere om personalenyt i foreningen.  
 
Bestyrelsen har valgt at opsige Danske Torpares sekretariatschef Mette Vestergård pr. 30. november 2015. Bestyrelsen har vurderet, at med Tyske Torpares stille lukning og forventningen til et nyt medlemssystem, som vil medføre en vis effektivisering af sekretariatets daglige arbejde, er en bemanding på fire på Rosenkæret tilstrækkelig. Selvfølgelig fortsat kombineret med vores gode frivillige kræfter. Vi takker Mette for hendes gode indsats i foreningen.  
 
Vi har i dag konstitueret Jannik Lindholm som daglig leder indtil videre, mens vi arbejder på en mere permanent løsning, i god tid inden generalforsamlingen d. 5. marts. Bestyrelsen har over for sekretariatets medarbejdere stillet sig til rådighed med de emneområder, vi nu hver især har kompetencer indenfor.  
 
Herudover har foreningens redaktør og kommunikationskonsulent Marian Sommer opsagt sin stilling til fratrædelse 1. februar 2016. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Årsagen er, at Marian flytter til Australien. Vi ønsker Marian tillykke, og takker for indsatsen med vores populære medlemsblad. Vi er allerede i gang med processen for at finde en egnet erstatning, hvor vi søger bredt. Er der kandidater, I mener er egnet, hører vi gerne fra jer.  
 
Med venlig hilsen
DANSKE TORPARE
 
Bjørn Nielsen, formand
E-mail: bn@torpare.dk