Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Skatteverket afholder det gebyr, som danskere har haft ved indbetaling på lukket konto.

Flere medlemmer af Danske Torpare har indbetalt deres ejendomsskat på det kontonummer til Skatteverket, som stod på inkomstdeklarationen. Denne konto er lukket, og pengene er returneret til medlemmernes konto, dog fratrukket et gebyr for håndteringen.

Danske Torpare har i den forbindelse været i kontakt med Skatteverket, og fået Skatteverket til at afholde det gebyr, som de danskere har haft, der har betalt til den lukkede konto.

Hvad skal du gøre?

Først skal du indbetale ejendomsskatten på den nye konto, se venligst betalingsoplysningerne nedenfor. Dernæst skal du sende et brev til Skatteverket Skövde, hvori der medsendes kopi af den første indbetaling, kopi af indbetalingen til den nye konto, samt dokumentation for det gebyr I har haft ved returneringen af pengene. Når de har modtaget dette fra jer, så sørger Skatteverket for at dække jeres omkostninger.

Betalingsoplysninger:

IBAN-nummer: SE56 8000 0890 1196 4624 0516

BIC/Swiftkod: SWEDSESS

Bank: Swedbank AB, SE-105 34 Stockholm

Betalningsmottagare: Skatteverket, SE-831 87 Östersund

  • Du skal angive både IBAN-nummer og BIC-kode ved betalingen.
  • For at sikre at din indbetalning bliver registreret korrekt skal du angive dit person- eller organisationsnummer.

Adresse til Skatteverket

Skatteverket Skövde

Skolgatan 1

541 31 Skövde

Ovenstående er kun for dem som har lavet en udenlandsk overførsel. Hvis du betaler fra en svensk konto er det bankgiro 5050-1055 som der står anført i brevet.