Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

august 2017

22. august 2017

Sveriges største madmarked

Oplev, smag, inspirer og bliv inspireret, del og få viden, når der to dage i september afholdes madmarked i Växjö med fokus på bæredygtig mad, folkesundhed og måltidet som helhed. 
 
Sveriges største madmarked, MAT, løber af stablen den 8.-9. september 2017. 
 

21. august 2017

Tour de Torp på lørdag

Hvis du har lyst til at besøge et torparehjem, så tilmeld dig Tour de Torp på hjemmesiden. Du har mulighed for at få et unikt indblik i fem forkellige torparehjem. 

18. august 2017

Sæson for svampe

Svampesæsonen er over os! Der er lige nu masser af svampe i den svenske natur, og findes der noget mere tilfredsstillende end at gå ud og plukke friske svampe til aftensmåltidet?

 

17. august 2017

Juli blev rekordmåned for Øresundsbroen

I løbet af juli måned 2017 blev der sat flere rekorder på Øresundsbroen. 
 
32.000 køretøjer passerede den 22. juli Øresundsbroen og satte dermed ny rekord for antallet af køretøjer, der på ét døgn passerede broen. Det er fjerde sommer i træk, der bliver sat trafikrekord.
 

16. august 2017

Et utraditionelt jubilæum

Ole Andersen er Danske Torpares huskunstner og naturekspert. Udover et væld af artikler, skriver og maler han til hvert medlemsblad teksten ’Naturen lige nu’. Det har han gjort i flere år, end nogle her på sekretariatet kan huske tilbage.

15. august 2017

Oplev kunst og kultur i Tingsryd

Få et unikt indblik i Tingsryds lokalhistorie, når Tingsryds kunstforening og Hembygdskretsen Tingsryd går sammen om at afholde "Konst och hembygdsrundan" den første weekend i september.
 
Her vil det være muligt at gå på opdagelse i de ni af Sveriges i alt ca. 1.400 hembygdsgårdar, der ligger i Tingsryd kommune. 
 

11. august 2017

Karl-Oskardagarna i Växjö

140.000 mennesker vil om en uge indtage bykernen i Växjö. I løbet af weekenden afholdes nemlig den efterhånden omsiggribende byfest Karl-Oskardagarna.

Fra fredag til søndag den 18.-20. august omdannes pladser og gågader i byen til aktiviteter for hele familien. Der er blandt andet et madmarked, Sveriges største omrejsende Tivoli, en scene til koncerter og et område afsat til unge, der gerne vil skate og lave parkour.

10. august 2017

På vandretur uden at fare vild

Hvis du er vild med at vandre, men mindre vild med at rode med kort og kompas, er ruten Skåneleden meget anbefalelsesværdig. De fleste steder er den i hvert fald tydeligt afmærket med neonorange skilte og pletter, der kan spottes selv i tusmørke. Sekretariatet har desuden testet den tilhørende app, Vandra i Skåne, hvor man inden afrejse kan downloade et kort over de etaper, man planlægger at gå.

9. august 2017

Tips til at klare ’gästinvasionen’

Det er altid skønt med gæster i torpet. Næsten altid altså. Men kender du det, at børnene forventer fuld forplejning den weekend, du havde planlagt at læse din bog færdig på sofaen? Eller at der er mere lagenvask og stressindkøb end hygge over et spontant besøg fra vennerne? Helsingborgs Dagblad har skrevet en guide til, hvordan du får dine gæster til at hjælpe med det praktiske.
 

8. august 2017

Sommeren slutter på torsdag

…I hvert fald hvis man følger samme kalender som arrangementsrækken Sommarscen Malmö, der henover sommeren har afholdt koncerter og forestillinger i hele Malmø. Hvis du er i nærområdet lige nu, kan du dog stadig fange afslutningen på torsdag den 10. august. Om formiddagen er der for eksempel børneteater med den svenske børnebogsfigur Ludde (Ludvig på dansk).

7. august 2017

To nye medarbejdere hos Danske Torpare

 

I denne uge har vi budt velkommen til to nye medarbejdere hos Danske Torpare!

3. august 2017

Tilmeld betaling af medlemskab via Betalingsservice og vind en iPad

Nu er det snart tid til at betale næste års kontingent for dit medlemskab hos Danske Torpare. Med et medlemskab hos Danske Torpare får du adgang til en lang række medlemsfordele og rabatter, her i blandt gratis rådgivning og fordelagtige rabatter til færgeoverfarten mellem Danmark og Sverige. Se alle medlemsfordelene her
 

3. august 2017

Loppefund til torpet

I weekenden den 5.-6. august 2017 kan du gøre et godt fund til torpet i Sverige, når dørene til Myriadens ”loppis” slås op. Begge dage kl. 11.00-16.00.
 
Myriadens skatte er et resultat af Kjeld Larsens mere end 30 års samlermani, og du kan her finde alt fra fine kludetæpper, kurve og møbler i flet, gamle vinduesrammer og en masse andre gamle, dekorative sager, som vil gøre det godt i det svenske torp.
 

3. august 2017

Danske Torpare udvider sin medlemsservice

Fra den 1. september 2017 udvider vi vores medlemsservice. Det betyder, at vi fremadrettet hver onsdag holder åbent kl. 09.00-18.00. 
 
Danske Torpares nye åbningstider er fra den 1. september 2017:
Mandag: 09.00-15.00
Tirsdag: 09.00-15.00
Onsdag: 09.00-18.00
Torsdag: 09.00-15.00
Fredag: Lukket