Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

oktober 2017

26. oktober 2017

Har du lyst til at gøre en forskel?

Danske Torpare søger frivillige til den tekniske rådgivning.

Grundet de mange henvendelser til den tekniske rådgivning, vil danske Torpare udvide sin stab af frivillige tekniske rådgivere, og derfor har vi brug for frivillige med en håndværks- og/eller arkitektmæssig baggrund eller måske blot nogen, der har en stor teknisk viden og indsigt.

Hvad forventer vi af dig?

·         Du har en relevant baggrund

18. oktober 2017

Sverige ønsker at forlænge grænsekontrollen

Sverige har meddelt EU- Kommissionen, at de af sikkerhedsmæssige årsager, ønsker at forlænge grænsekontrollen. Nu skal EU- Kommissionen tage stilling til, hvorvidt det er en saglig og gyldig grund til at opretholde grænsekontrollen. Sverige har bland andet henvist til terrorattacken tidligere i år. 

15. oktober 2017

Webshoppen fungerer igen

15. oktober 2017

Webshop midlertidig ude af drift

Kære medlemmer

Vores webshop er midlertidigt ude af drift. Vi arbejder på at få det løst så hurtigt som muligt.

Victoria Lindtner

6. oktober 2017

Dalahest-nøgleringene udsolgt, men flere er på vej

Som mange af jer allerede har set, så satte vi i forbindelse med oktoberudgaven af TORPARE-bladet vores nøglerings-dalahest på udsalg. Vi har sidenhen haft større rift om dem, end vi kunne forestille os, og dette har medført, at vi ikke har flere nøglerings-dalaheste på lager. 

Vi er derfor i gang med at skaffe flere hjem, så på nuværende tidspunkt kan de ikke bestilles, men der er snart flere i shoppen igen.

2. oktober 2017

Stormøde i Markaryd kommune

Vi var i lørdags så heldige, at vi, i samarbejde med Markaryd kommune, kunne invitere til stormøde i Hinneryd. Mødet var en stor succes, hvor omkring 130 Danske Torpare var mødt op for, at høre hvad blandt andre Markaryds borgmester Bengt Germundsson havde at sige.