Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

december 2017

24. december 2017

God Jul

Kære medlemmer, samarbejdspartnere og venner ud af huset,

Danske Torpare ønsker jer alle en rigtig God Jul. 

Mange glade julehilsner fra sekretariatet

22. december 2017

Undgå at julen går op i flammer

I mange danske hjem er julelysene med til at sprede hygge i en mørk december måned. Desværre er den flittige brug af stearinlys også årsag til et øget antal brande. Ligeledes genbruges den traditionelle julepynt såsom julenisser, glaskugler og diverse juleklip af mange også år efter år. Hvad, mange ikke er opmærksom på, er dog, at de elektriske julelyskæder udgør en brandfare.

22. december 2017

Forlængelse af Scandlines trailerordning

Som medlem af Danske Torpare har du i perioden 1. september til 31. december gratis kunne medbringe en almindelig trailere med Scandlines færge i tidsrummet klokken 18.00-06.00. Denne medlemsfordel er vi glade for, at vi nu kan tilbyde helt frem til den 31. maj 2018.

20. december 2017

De fleste vil sove godt i ferien

Sommerhusmellemmanden NOVASOL har lavet en undersøgelse iblandt sine gæster, hvor de svarede på, hvad der var vigtigst, når man vælger feriebolig. Komfortable senge og en dejlig terrasse sluttede højt på listen, og at være tæt på stranden ligeså.

 

Komfortable senge og en dejlig altan står i høj kurs

19. december 2017

Danske Torpare søger praktikanter til foråret 2018

Danske Torpare søger lige nu to praktikanter til foråret 2018. 
 
Vi søger en sprogglad kommunikationspraktikant samt en praktikant til at arbejde med web, design og mindre skriftlige opgaver, som begge skal være med til at brande og synliggøre organisationen gennem kampagner, marketingmaterialer og udviklingen af ny hjemmeside.
 

19. december 2017

Medlemsservice ramt af strømsvigt

OPDATERING: Vi kan igen træffes på telefon og besvarer ligeldes medlemshenvendelser på mail.

På grund af strømsvigt er vores telefoner og internet ude af drift, og vi kan derfor ikke svare telefon eller mails i øjeblikket. 

Send en mail til os på mail@torpare.dk og vi besvarer den når det igen er muligt. 

Mange hilsner

Danske Torpare

18. december 2017

Torpare-kalender 2018

Igen i år kan torpare downloade en særlig torpare-kalender for år 2018 med store og små svenske mærkedage og diverse Torparearrangementer. 
 
Den svenske afdeling af Novasol har desuden bidraget med insidertricks om de mere uofficielle helligdage, man skal være svensker for at kende, fx chokolademuffinens dag og slikkenpindene polkagris’ dag, som da også er værd at fejre.
 

13. december 2017

Løsningen på december måneds krydsord

Har du givet dig i kast med at forsøge at løse december måneds krydsord, kan du her tjekke, om du har gættet krydsordene rigtigt.

Find den rigtige løsning på december måneds krydsord her.

13. december 2017

Printversion af december måneds krydsord

Mange af jer, der læser vores magasin Torpare, er glade for bladets faste krydsord, hvor man både kan teste sit svenske ordforråd og tilfredsstille sin indre sprognørd på en gang.
 
Men hvis du har kastet dig over december måneds version, har den muligvis været kilde til mere frustration end hygge. Krydsorden kan nemlig slet ikke gå op, fordi der mangler en række felter. Pinligt!
 

12. december 2017

Ny elregning fra nytår

I Sverige er leveringen af elektricitet opsplittet som i Danmark. Der er to firmaer involveret – handelsbolaget, der sælger strømmen til dig, og nätbolaget, der ejer ledningerne. Har du aldrig aktivt valgt et handelsbolag, så køber du automatisk strømmen fra et søsterselskab til nätbolaget. For eksempel E.ON Försäljning Sverige, som er søsterselskab til E.ON Elnät Sverige.
 

6. december 2017

Telefonerne lukker tidligere onsdag den 13. december

Onsdag den 13. december lukker telefonerne i Danske Torpares sekretariat klokken 15 istedet for klokken 18.

Har du brug for at få fat i os, er du velkommen til at ringe ind inden klokken 15 eller sende os en mail på mail@torpare.dk.

6. december 2017

Opskrift Lussekatter 6-10 stk.

Ingredienser:

-          250g hvedemel

-          100g sukker

-          En knivspids salt

-          En knivspids kardemomme, alt efter smag kan der tilsættes lidt ekstra.

-          Lidt knust safran, som giver bagværket sin flotte farve.

-          50g smør

-          25g gør

-          1½ dl mælk

4. december 2017

Øresundstogene indfører ti-minutters drift

Fra 10. december indføres der på Øresundstogene ti-minutters drift i hele myldretiden, både morgen og eftermiddag i begge retninger. Siden januar 2016 har der været 20 minutters drift hele dagen, da ID kontrollernes krævende proces medførte, at togene ikke kunne opholde hurtigere drift.