Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

januar 2018

31. januar 2018

Ny kvalitetsbistro åbner på Scandlines-færge

Onsdag den 7. februar åbner HH Ferries Group for første gang dørene til den nye LAT56° Bistrobar på færgen Hamlet. 
 
Rejsende med Scandlines' Hamlet-færge mellem Helsingør og Helsingborg kan med denne åbning se frem til at nyde godt af smagsoplevelser med et højt kulinarisk niveau og her til nyde vine og cocktails af høj kvalitet. Alt sammen med den bedste udsigt til Øresund.
 

29. januar 2018

Stort fremmøde ved mini-generalforsamlingen i Middelfart

Danske Torpare har haft en rigtig god mini-generalforsamling i Middelfart, hvor mange medlemmer havde kørt langvejs fra for at møde op. Det store fremmøde og engagement skabte en rigtig god dag med diskussioner, debat og input til foreningens fremtidige virke.  Tak til jer alle fordi I havde lyst til at medvirke og navnlig tak til vores tovholder i Jylland og på Fyn, Torben Bæk Sørensen, som medvirkede til, at så mange medlemmer deltog. 

16. januar 2018

Mini-generalforsamling for jyske og fynske medlemmer

Har du ikke allerede gjort det, er det en god idé at sætte kryds i kalenderen søndag den 28. januar 2018, hvor Danske Torpare holder mini-generalforsamling for jyske og fynske medlemmer i Middelfart klokken 11.00-16.00.
 
Bestyrelsen og sekretariatet sætter altid stor pris på at møde foreningens medlemmer, uanset i hvilket forum det er.
 

11. januar 2018

Markaryd Kommunes borgmester holder indlæg

Danske Torpare har fået  Markaryd Kommunes borgmester, Bengt Germundsson til at holde et lille foredrag til jazzkoncerten på den Svenske Ambassade i Købehavn den 16. januar. Den kendte jazzsangerinde Anna Kruse synger en masse kendte svenske jazzsange i de stemningsfyldte lokaler på ambassaden. Der bliver serveret et lille glas vin og vi bydes velkommen af den svenske ambassadør, Fredrik Jörgensen.

Der er stadig ledige pladser. Du kan tilmelde dig på Danske Torpares hjemmeside. 

4. januar 2018

Gode råd til at gøre fritidshuset vinterklar

Har man ikke for længst lukket sommerhuset ned for vinteren, er det en god idé at planlægge en sidste tur dertil. Så er der nemlig større chance for at undgå ubehagelige overraskelser til foråret, fortæller Michael Wain Poulsen, administrerende direktør i forsikringsselskabet Vardia.

 

1. januar 2018

Godt Nytår

Kære medlemmer

Danske Torpare ønsker jer alle et rigtig Godt Nytår. Vi ser frem til at møde vore medlemmer blandt andet ved minigeneralforsamlingen for vore fynske og jyske medlemmer den 28. januar samt vores ordinære generalforsamling, som afholdes den 24. februar. Tilmelding kan ske på vores hjemmeside.