Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

februar 2018

25. februar 2018

En veloverstået generalforsamling i Danske Torpare

Den 24. februar blev Danske Torpares ordinære generalforsamling afholdt på Stengård Skole i Gladsaxe, hvor bestyrelsens årsberetning og årsregnskab blev godkendt. Bestyrelsesformand Bjørn Nielsen og bestyrelsesmedlemmerne Claus Egeris og Anders Grand var alle på valg, og de blev alle genvalgt. Lisbeth Bekker blev ny suppleant i stedet for Pia Borg, som ikke genopstillede. Bestyrelsen i Danske Torpare består således af Bjørn Nielsen, Bent Hansen, Claus Egeris, Anders Grand og Bjørn Donnis.

19. februar 2018

Netværksmøde i Älmhult og Ljungby Kommune

Vi fortsætter med stor glæde initiativet med lokale netværksmøder, og inviterer til møde med Älmhult kommune lørdag den 10. marts og med Ljungby kommune den 24. marts. Har du, eller overvejer du at købe hus i en af de to kommuner, er dette kommunemødet, hvor du kan stille de spørgsmål, du skulle have på hjerte og hvor både politikere og tjenestemænd vil drøfte emner, der berører livet som torpare netop her. Så har du spørgsmål til fx ombygning, affald eller fibernet, så mød op og få svar.

14. februar 2018

Rabat over Storebælt

 

1. februar 2018

Generalforsamling 2018

Bestyrelsen i foreningen Danske Torpare indkalder til foreningens ordinære generalforsamling i henhold til vedtægternes § 6:

 

LØRDAG DEN 24. FEBRUAR KL. 10.00-15.00

STENGÅRD SKOLE, TRIUMFVEJ 1, 2800 LYNGBY

 

KL. 10.00: TORPARE-MESSE OG WEBSHOP 

1. februar 2018

Spørg tre nye nørder til råds

Danske Torpares tekniske rådgivning har fået tre nye frivillige eksperter, så foreningen fremover kan tilbyde endnu mere specialiseret viden om alt fra elregningen til restaurering af torpet. De tre nørder (i ordets bedste betydning) glæder sig til at modtage medlemmernes spørgsmål på mail@torpare.dk