Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

marts 2018

28. marts 2018

GLAD PÅSK

Danske Torpare ønsker jer alle en rigtig Glad Påsk. Hvis du er i Sverige, kan påskkärringen komme forbi skærtorsdag på vej til Blåkulla.

22. marts 2018

Hjælp os med at blive endnu flere og bliv belønnet

Flere medlemmer giver flere og bedre medlemsfordele samt mere vidensdeling. Fortæl dine naboer om Danske Torpare med denne flyer, som fortæller om fordelene ved at være medlem af Danske Torpare. Flyeren kan printes her. 

10. marts 2018

Danske Torpare søger en ny kommunikations- og marketingkollega

Har du lyst til at være med på holdet i en organisation i stor udvikling, hvor du vil få masser af ansvar og indflydelse samtidig med, at du vil indgå som en holdspiller i en alsidig hverdag på sekretariatet i Søborg? 

Danske Torpare søger nu en ny kommunikations- og marketingmedarbejder i en tidsbegrænset stilling 37 timer om ugen frem til den 28.02.2019. 

6. marts 2018

Jura for fynboer i Svendborg

Den 15. marts er der foredrag om salg, familieoverdragelse og forvaltning af den svenske bolig. Det sker på sydfyn i Svendborg, hvor Danske Torpares frivillige rådgiver og advokat, Lars Holm Rasmussen fortæller og svarer på spørgsmål om centrale emner og juridiske udfordringer.

Har du allerede deltaget i jura-mødet i Middelfart, er deltagelse i Svendborg gratis, du skal bare huske at melde dig til.

5. marts 2018

Husk Evert Taube aften den 20. marts med kor, fællessang og fortællinger

Tirsdag den 20. marts afholder torparekoret en aften dedikeret til den store visesanger Evert Taube.

Marianne Thorsted fra torparekoret og Taubesälskabet i Stockholm fortæller om Taubes farverige liv, og koret stemmer i og synger nogle af den svenske troubadurs farvoritter. Der er også fællessang, hvor du blandt andet kan synge med på denne her.

2. marts 2018

Sidste frist for tilmelding til netværksmødet med Älmhult Kommune

Den 10. marts afholder Danske Torpare møde med embedsmænd og politikere fra Älmhult Kommune. Der er mulighed for at spørge kommunen om relevante forhold. 

Fra Danske Torpare deltager bestyrelsesformand Bjørn Nielsen, kasser Bent Hansen og Victoria Lindtner. 

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 5. marts.

Vi glæder os til at se jer!

1. marts 2018

Åbent køberkursus i marts

Danske Torpare inviterer til en aften med gode råd og vejledning til det svenske huskøb. Det foregår onsdag den 21. marts på Rosenkæret i Søborg, og er en god mulighed for at få del i værdifuld viden, der kan spare dig både tid og penge i sidste ende.