Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

maj 2018

30. maj 2018

Tyrannens fald fejres i Sverige


Gustav Vasa opildner svenskerne til at gøre oprør mod den danske tyran. 

25. maj 2018

Sveriges 30. nationalpark er åbnet i Åsnen

Kun 2,5 times kørsel fra Malmö ligger Åsnen Nationalpark - et område på 22,7 kvadratkilometer hvoraf 75 % består af vand. Når man besøger området, kan man få en oplevelse af at være i vildmarken, for her er små fredelige og ubeboede øer og gamle bøgeskove, og så byder området på et rigt fugle- og dyreliv. 

23. maj 2018

Forbud mod åben ild i mange län og kommuner

Det er ikke kun i Danmark, at solen skinner fra en skyfri himmel. Det gør den også i det svenske - og der er ikke udsigt til regn de næste dage. Derfor har mange län og kommuner udsendt et varsel om risiko for brand pga. tørke, og de fleste steder er der forbud mod at tænde bål. Mange steder må du stadig grille, så længe du gør det med omtanke.

15. maj 2018

Etablering af netværk for jagtinteresserede

Der er kommet en forespørgsel om etablering af et netværk for jagtinteresserede. Der vil være mulighed for erfaringsudveksling og oplysning om det regelsæt, der gælder for jagt i Sverige, og som man skal være opmærksom på som jæger. Der vil også være mulighed for at invitere relevante fagfolk og svenske myndigheder.

15. maj 2018

Vigtig information om fibernet til alle med fritidshuse i Örkelljunga Kommune

På Danske Torpares netværksmøde med kommunen den 5. maj fortalte kommunens borgmester, Carina Zachau, at kommunen ønsker at tilslutte jeres ejendom til fibernettet. Dette er muligt for langt de fleste ejendomme.

15. maj 2018

Net1 advarer om brandfarligt router-batteri

Danske Torpare har modtaget en advarsel vedrørende batteriet i en bestemt router leveret af Net1. 

Det drejer sig om Net1-router model Atel U270(V). Brandfaren kan elimineres ved at tage batteriet ud og benytte med det tilhørende strømkabel. 

I det følgende gengives hele skrivelsen fra virksomheden:

10. maj 2018

Gør din indflydelse gældende i Danske Torpares medlemsundersøgelse 2018

Som en del af Danske Torpares udvikling og tilpasning af vores ydelser til vores nuværende medlemmers ønsker og behov, foretager vi en medlemsundersøgelse, hvor du som medlem har mulighed for at gøre din indflydelse gældende, så vi sammen kan udvikle Danske Torpare som forening. 

9. maj 2018

Svenske myndigheder anbefaler TBE-vaccination

 

Skovflåterne er allerede upopulære som bærere af borrelia-bakterien, der kan medføre sygdommen borreliose, som blandt andet kan give skader på nervesystemet. Derudover har man de seneste år kunnet se en udbredelse af flåter, som er smittet med TBE-virus. TBE står for tick borne encephalitis, hvilket betyder flåtbåren hjernebetændelse.

6. maj 2018

Tag på laksetur til Mörrum med Danske Torpare

Danske Torpare arrangerer en laksetur for alle lystfiskare til Mörrum. 

Formanden for Aktivitetsudvalget, Claus Egeris står for turen.

Tilmelding foregår på Danske Torpares hjemmeside. 

Vi glæder os til en hyggelig dag!

3. maj 2018

Spar 20 % på Skånes Djurpark

Kom tæt på dyr, natur og eventyr. Skånes Djurpark byder velkommen i den skånske vildmark, hvor eventyrlige oplevelser venter. Et perfekt udflugtsmål for hele familien i sommerferien.

Som medlem af Danske Torpare får du 20 % rabat på dagsbilletter og sæsonkort til Skånes Djurpark. Køb din billet eller sæsonkort her.