Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

juni 2018

22. juni 2018

Glad Midsommar

Kære alle

Danske Torpare ønsker alle en rigtig Glad Midsommar!

14. juni 2018

Tips til rastepladser og andre pause-steder

Mange torpare har deres faste steder at holde pause undervejs på køreturen til det svenske. Langs de store svenske veje ligger der rastepladser med både god udsigt, god mad eller andre attraktive ting.

13. juni 2018

Beregningsmodel til den danske selvangivelse

Der er godt nyt til alle medlemmer af Danske Torpare, som har købt hus i Sverige i 2017. Og til alle andre medlemmer, der vil have hjælp til at finde ud af, hvad man som ejer af fritidshus i Sverige skal angive på sin danske selvangivelse.

12. juni 2018

Midsommeren fejres den 22. juni

Traditionen med at fejre de lange dage og lyse nætter er én af største festdage i Sverige. I år fejres midsommeraften fredag den 22. juni.

6. juni 2018

Digital moppedreng udkommer på nationaldagen

Selvom dansk og svensk er tæt beslægtet, kan der stadig være ord og udtryk, der ikke helt har den mening, man som dansker måtte forvente. Og så er der alle de ord, man slet ikke kan regne ud, hvad betyder, før man har slået det op eller fået forklaret betydningen.

5. juni 2018

Sådan veksler du udgået svensk valuta

 

Så er det nu, du skal tømme sparegrisen og kommodeskuffen for gamle 100- og 500 SEK-sedler, som ikke har været gangbare siden sidste sommer. Fristen for at komme af med dem er den 30. juni 2018.

4. juni 2018

Sommerens insektplager

Det er altid dejligt, når temperaturen stiger, og varmen indfinder sig, men med sommerens komme følger en anden mindre glæde – de mange insekter der summer om hovederne på os.

Vi giver dig her en lille guide til nogle af de insekter, som tilhører den lidt mere irriterende kategori.

Myg