Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

oktober 2018

18. oktober 2018

Oplev Skånes Djurpark i smukke efterårsfarver

Som medlem af Danske Torpare får I 20 procent på indgangen, og netop nu kan man opleve parken i de smukkeste efterårsfarver og massere af Halloween pynt. 

I samarbejde med Skånes Djurpark sendte Danske Torpare en børnefamilie til parken, for at komme med de bedste tips og tricks til jer. Læs her om deres dag:

17. oktober 2018

Hvert niende minut sker der en vildt-ulykke på de svenske veje

I forbindelse med den nyligt indledte elgjagt i Sverige og vinterhalvårets komme, er det oplagt at tage et kig på de nyeste tal for ulykkerne, der involverer de svenske skoves dyr.
Det er nemlig når dagene har færre timers dagslys, at sandsynligheden for at kollidere med elg og andet vildt stiger på de svenske veje. 

15. oktober 2018

Nyt kursuskatalog

Så er det nye kursuskatalog ude, og denne gang udgives det kun som pdf, som skal downloades og 'hjemmeprintes'.

10. oktober 2018

Trafikkaos ved Malmø i efterårsferien

Går turen til Sverige over broen i efterårsferien, er der vigtigt trafiknyt; fra d. 11. oktober klokken 20.00 udføres der nemlig vejarbejde på E6 ved trafikplads Alnarp i begge retninger. Man skal derfor regne med kø og store forsinkelser fra tidlig aften. Vejarbejdet står på i ca.

10. oktober 2018

Elgjagten er skudt i gang

Planlægger man en efterårstur til Sverige, er det en god idé at pakke en vest i bagagen. Ikke nødvendigvis den skudsikre udgave, men en refleksvest, som er tydelig på lang afstand, er en god foranstaltning. Mandag d. 8 oktober blev elgjagten nemlig skudt i gang.

Nord for et bælte, der går tværs gennem Värmland, Dalarna og Gävleborg startede jagtsæsonen for elg allerede i starten af september. Sæsonen for det sydlige Sverige løber fra mandag den 8. oktober til den 28. februar.