Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

januar 2019

16. januar 2019

Slut med svensk licens for de fleste torpare

Radiotjänsten i Kiruna lukker og slukker, og for udlændige med fritidshus i Sverige er det slut med at betale for at have et fjernsyn på torpet. I hvert fald for de flestes vedkommende. Der er nemlig visse undtagelser.

I august bragte vi i bladet TORPARE nyt om svensk licens i forbindelse med et forslag om at finansiere svensk radio og tv via skattebilletten fra januar 2019.

10. januar 2019

Opstilling til bestyrelsen

Alle medlemmer af Danske Torpare kan stille op til foreningens bestyrelse på generalforsamlingen.

Man behøver ikke at meddele sekretariatet eller den siddende bestyrelse om sit kandidatur før selve generalforsamlingen.

10. januar 2019

Formand og kasserer har forladt bestyrelsen

 

Et ’ikke eksisterende samarbejde’ har ført til, at Bjørn Nielsen og Bent Hansen i fællesskab har trukket sig fra deres bestyrelsesposter i Danske Torpare. Kim Høgh er nu foreningens konstituerede formand.
 

3. januar 2019

Billigere at sejle mellem Jylland og Sverige

 

Der er godt nyt for Danske Torpares jyske medlemmer. Foreningen har netop forhandlet en ny aftale på plads med Stena Line, så medlemmer kan få helt op til 30 procent rabat på ruterne Grenå-Varberg og Frederikshavn-Göteborg.

2. januar 2019

Få traileren gratis med færgen

Skal der køres inventar til torpet, eller er tiden moden til at få sendt en masse skrammel fra den gamle ladugård på lossepladsen? Alle medlemmer af foreningen med behov for lidt trailer-kørsel i foråret kan glæde sig over, at den populære trailer-ordning fortsætter. Frem til og med den 31. maj kan medlemmer af Danske Torpare få en almindelig trailer gratis med ForSea Ferries (det tidligere Scandlines) på ruten Helsingør-Helsingborg.