Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

marts 2019

13. marts 2019

Danske Torpare flytter til Ballerup

Foreningens sekretariat flytter til Industriparken 4 i Ballerup den 1. maj. Formålet er at opnå en væsentlig besparelse på huslejen, fortæller foreningens kasserer og næstformand, Anders Grand.

13. marts 2019

Skatteverket holder oplæg hos Danske Torpare

Har du spørgsmål til, hvad du skattemæssigt skal forholde dig til, når du har fast ejendom i Sverige? Så kom og få svar, når Skatteverket besøger Danske Torpare og fortæller om inkomstdeklaration, fastighetsdeklaration, taxeringsvärdet, ejendomsafgift samt informerer om avancebeskatning ved salg af ejendom.

11. marts 2019

Kampvalg på generalforsamlingen

Der var mange, der stillede op til bestyrelsen, da Danske Torpare afholdt foreningens ordinære generalforsamling. “Nordisten” Bertel Haarder var inviteret som gæstetaler.

11. marts 2019

Brevet fra SKAT: Er dine udenlandske forhold selvangivet korrekt?

Under denne overskrift har et stort antal af vores medlemmer modtaget henvendelse fra Skattestyrelsen i Danmark i slutningen af februar.

Mange har opfattet henvendelsen som rettet personligt til dem og som udtryk for, at der var noget galt eller fortiet i deres selvangivelser.

4. marts 2019

Oplev opera i Småland

Som medlem af Danske Torpare får du nu en rabat på 100 SEK på Smålandsoperan, som denne sommer spiller Don Pasquale i Åseda i Kronobergs Län.

Billetterne skal bookes senest d. 30. april 2019, hvorefter rabatten lyder på 50 SEK.