Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

april 2019

17. april 2019

Bål-forbud i Kronobergs Län

Fra torsdag d. 18. april kl. 12.00 er det ikke tilladt at tænde bål i Kronobergs Län. Det skyldes adskillige græs-brænde i länet og i hele Sydsverige.

Der er derfor også varsler om samme forbud i flere af Sveriges län, som eksempelvis Jönköpings Län. Tjek om dit län har indført forbud på länsstyrelsen.se. 

At anvende grill, som er hævet over græsplænen er tilladt og forbuddet gælder lige nu på ubestemt tid.

16. april 2019

Jagttegn med medlemsrabat

Går du og overvejer, at tage jagttegn, har Danske Torpare indgået samarbejde med formand for Danske Torpares jagtnetværk og indehaver af Hjorts jagtskole, Bent Hjort Olsen. 

 

Kurset strækker sig over følgende 4 dage:

Lørdag den 24. august 10.00-15.00. 6 lektioner teori.

16. april 2019

Holdet bag Danske Torpare er sat

Efter et års samarbejde har Danske Torpare i april taget afsked med redaktør af bladet TORPARE. Det betyder, at vi har budt velkommen til vores nye redaktør, journalist Kirsten Marie Juel Jensen, som vil stå for bladet fremover. Samtidig er kommunikationsmedarbejder Marie Louise Senten Rahbek kommet tilbage fra barsel.

16. april 2019

Gå i Malmøs Opera med rabat

Schlagt sie tot! (Dræb dem!) er en opera om reformationen og Martin Luther. Et nyskrevet opera om 1500-talets dramatiske hændelser som sætter Luthers teologiske oprør i et både menneskeligt og politisk perspektiv.

 

Rabat for Danske Torpares medlemmer

3. april 2019

Inkomstdeklaration til Skatteverket

Husk den årlige inkomstdeklaration til Skatteverket senest d. 2. maj

Inkomstdeklerationen sendes til dig og er udfyldt. Hvis der ikke er nogen ændringer, skal du blot underskrive med navn og dato.
Inkomstdeklarationen skal være Skatteverket i hænde senest d. 2. maj.

Hvordan kan man deklarere?

3. april 2019

Invitation til workshop

Vær med til at forme foreningens fremtid

Formål

Danske Torpares bestyrelse inviterer til inspirationsmøde i vores nye lokaler i Ballerup på Industriparken 4, lørdag d. 4. maj kl. 10.00 – 14.00 om foreningens fremtidige virke.

Baggrunden herfor er, at der dels skal udvikles en ny vision og mission, som skal sætte retningen for foreningens drift og udvikling, dels skal bestyrelsen revidere foreningens vedtægter.