fbpx
Наши партнеры

3 sommerfordele

Som medlem af foreningen får du adgang til masser af gode fordele og medlemsrabatter, som gør det endnu lettere og sjovere at eje hus i Sverige. Alt lige fra rabat på færgeoverfarten til linolie-maling til forsikringstilbud. Og nu hvor sommeren og ferien står for døren, er det oplagt at fremhæve de fordele som er særligt aktuelle, når det bliver sommer i Sverige.

Så her har vi samlet sommerens bedste medlemsfordele til hele familien i sommertorpet.

Skånes Djurpark

Tag hele familien med på en spændende tur rundt i dyreparken, hvor I kan opleve bjørne, elge og los. Skånes Djurpark byder på hygge, vandland og store naturoplevelser for store og små, og som medlem får du 20 % rabat på endagsbilletter og sæsonkort.

Få rabatten her

KLIPPAN Uldfabrik nær Helsingborg

Der er ikke noget bedre end de lyse skandinaviske sommeraftner ved søen eller på terassen. Og nok er de lune, men når hyggen fortsætter ud på de senere nattetimer, er det skønt at have en god stak plaider eller uldtæpper. Hos KLIPPAN som har fabriksbutik lidt uden for Helsingborg, kan du finde smukke og svensk-producerede tæpper og plaider, så hyggen kan fortsætte uden for hele sommeren.

Som medlem af Danske Torpare får du 20% rabat på køb af tekstiler mm. ved fremvisning af gyldigt Danske Torpare medlemskort. Så er det bare om at vælge!

Læs mere her

Rabat i Friluftsland

Friluftsland har butikker landet over og fører alt i udstyr og beklædning til vandreferien, kajakturen eller noget helt tredje – dvs. rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler og en masse andet. Alt det du skal bruge på den aktive sommerferie i Sveriges fantastiske natur.

Som medlem får du 10% i Friluftslands butikker – den kan desværre ikke benyttes online.

Læs mere her

Top-foto credit: Jerker Andersson/imagebank.sweden.se

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter