fbpx
Наши партнеры

Årets generalforsamling aflyses

Bestyrelsen har besluttet at aflyse årets generalforsamling, som var udskudt til torsdag d. 24. september, grundet udviklingen i Covid-19-smittefaren.

Efter grundig overvejelse og planlægning ud fra diverse sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer, må vi desværre konstatere at grundlaget for at gennemføre generalforsamlingen på en tilstrækkelig sikker måde ikke er til stede.

Desværre.

Vi skal alle gøre vores for at mindske spredningen af Covid-19, og derfor har vi besluttet at aflyse generalforsamlingen ud fra den konkrete vurdering af risikoen for corona-smitte.

Smittetallene stiger i Danmark – og særligt i Ballerup og i de omkringliggende kommuner. Det ville ud fra myndighedernes retningslinjer være lovligt at gennemføre generalforsamlingen, men det er forbundet med en risiko, som, vi vurderer, er for stor og ikke er villige til at tage.

Vi vægter alle deltageres sikkerhed højt, og derfor er beslutningen, at vi aflyser generalforsamlingen 2020.

Bestyrelsen beklager enhver form for ulejlighed dette måtte bringe i jeres planlægning, men håber også på forståelse og opbakning til beslutningen.

Vi orienterer også på Danske Torpares Facebookside og i vores nyhedsmail i denne uge, og du er naturligvis velkommen til at hjælpe os med at sprede meddelelsen. De tilmeldte til arrangementet har fået besked pr. mail.

 

På vegne af bestyrelsen,

Kim Høgh
Bestyrelsesformand, Danske Torpare

print

Savner du dit nye medlemskort?

Dit nye medlemskort og kontingentopkrævningen for medlemsår 2020/2021 kommer med TORPARE december.

Bemærk venligst, at december-bladet leveres i et plastikomslag og udsendes med PostNord.

Læs mere her.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter