fbpx

Workshop om frivillighed

Vil du være en del af et meningsfyldt fællesskab, som fremmer fællesskab, erfaringsudveksling og oplevelser i Danske Torpare?

Danske Torpare har store ambitioner, og der er brug for mange kræfter til at føre dem ud i livet. Danske Torpares frivillige er omdrejningspunktet for foreningen, og vi skal skabe et levende mødested for alle med ejendom i Sverige.

I Danske Torpare er vi afhængige af, at frivillige vil bidrage med deres viden, arbejde og indsats til gavn for medlemmerne.

I dag er der ca. 50 frivillige i Danske Torpare, der beskæftiger sig med rådgivning, hjælper til i sekretariatet, deltager i udvalgsarbejdet, skaber aktiviteter, deltager i netværk og deltager i bladprocessen. Men Danske Torpare har store ambitioner på medlemmernes vegne, og vi har derfor brug for flere hænder til at skabe øget aktivitet i både Danmark og i Sverige.

Vil du være med til at sætte rammerne for det at være frivillig i Danske Torpare og høre om mulighederne for at engagere dig, så kom og vær med, når vi inviterer til workshop om frivillighed mandag den 20. januar kl. 18.00-21.00 i Danske Torpare, Industriparken 4, 2750 Ballerup.

Workshoppen er både for dig, der allerede er engageret, og for dig, der er nysgerrig på at høre mere om det at være frivillig i danske Torpare.

Tilmelding: Af hensyn til forplejningen, beder vi dig om at tilmelde dig senest den 15. januar her.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Velkomst og let aftensmad

Deltag i en af de tre workshops:

Workshop 1. På hvilke områder ønsker vi – medlemmer – frivillige i foreningen, og hvor ser du muligheder for at bidrage til drift og udvikling af Danske Torpare? Hvilke ressourcer i kraft af dine personlige erfaringer, kan komme andre i samme situation til gode. Hvordan kan Danske Torpare inkludere flere i det frivillige arbejde ved at bringe medlemmers egen viden, netværk og erfaringer i spil?

Workshop 2. Hvilke forventninger har du som frivillig til Danske Torpare, og hvilke forventninger har Danske Torpare til dig som frivillig? Hvilke muligheder og udfordringer er der ift. organisering, tiltrækning og fastholdelse af frivillige?

Workshop 3. Den digitale platform. Hvordan kan Danske Torpare tilbyde teknologisk understøttelse til det at være frivillig (eksempelvis annoncering af arrangementer), og hvordan kan Danske Torpare gøre det mere tilgængeligt at deltage som frivillig?

Afrunding og kaffe og kage

På mødet vil der være mulighed for at møde flere, der allerede er frivillige i Danske Torpare.

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde resten af marts måned
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. marts for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter