fbpx
Наши партнеры

Workshop om frivillighed

Vil du være en del af et meningsfyldt fællesskab, som fremmer fællesskab, erfaringsudveksling og oplevelser i Danske Torpare?

Danske Torpare har store ambitioner, og der er brug for mange kræfter til at føre dem ud i livet. Danske Torpares frivillige er omdrejningspunktet for foreningen, og vi skal skabe et levende mødested for alle med ejendom i Sverige.

I Danske Torpare er vi afhængige af, at frivillige vil bidrage med deres viden, arbejde og indsats til gavn for medlemmerne.

I dag er der ca. 50 frivillige i Danske Torpare, der beskæftiger sig med rådgivning, hjælper til i sekretariatet, deltager i udvalgsarbejdet, skaber aktiviteter, deltager i netværk og deltager i bladprocessen. Men Danske Torpare har store ambitioner på medlemmernes vegne, og vi har derfor brug for flere hænder til at skabe øget aktivitet i både Danmark og i Sverige.

Vil du være med til at sætte rammerne for det at være frivillig i Danske Torpare og høre om mulighederne for at engagere dig, så kom og vær med, når vi inviterer til workshop om frivillighed mandag den 20. januar kl. 18.00-21.00 i Danske Torpare, Industriparken 4, 2750 Ballerup.

Workshoppen er både for dig, der allerede er engageret, og for dig, der er nysgerrig på at høre mere om det at være frivillig i danske Torpare.

Tilmelding: Af hensyn til forplejningen, beder vi dig om at tilmelde dig senest den 15. januar her.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Velkomst og let aftensmad

Deltag i en af de tre workshops:

Workshop 1. På hvilke områder ønsker vi – medlemmer – frivillige i foreningen, og hvor ser du muligheder for at bidrage til drift og udvikling af Danske Torpare? Hvilke ressourcer i kraft af dine personlige erfaringer, kan komme andre i samme situation til gode. Hvordan kan Danske Torpare inkludere flere i det frivillige arbejde ved at bringe medlemmers egen viden, netværk og erfaringer i spil?

Workshop 2. Hvilke forventninger har du som frivillig til Danske Torpare, og hvilke forventninger har Danske Torpare til dig som frivillig? Hvilke muligheder og udfordringer er der ift. organisering, tiltrækning og fastholdelse af frivillige?

Workshop 3. Den digitale platform. Hvordan kan Danske Torpare tilbyde teknologisk understøttelse til det at være frivillig (eksempelvis annoncering af arrangementer), og hvordan kan Danske Torpare gøre det mere tilgængeligt at deltage som frivillig?

Afrunding og kaffe og kage

På mødet vil der være mulighed for at møde flere, der allerede er frivillige i Danske Torpare.

print

Sekretariatet er på sommerferie

Danske Torpares sekretariat holder sommerferielukket i uge 29, 30 og 31, og der er derfor lukket for personligt fremmøde og for telefonerne.

Det er dog stadig muligt at sende os en mail på mail@torpare.dk.

Rigtig god sommer!

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter