fbpx
Наши партнеры

Billigere at sejle mellem Jylland og Sverige med Stena Line

Der er godt nyt for Danske Torpares jyske medlemmer. Foreningen har netop forhandlet en ny aftale på plads med Stena Line, så medlemmer kan få helt op til 30 procent rabat på ruterne Grenå-Varberg og Frederikshavn-Göteborg. Tidligere fik man 10 til 15 procent rabat, men nu er rabatten ændret, så det er langt billigere at sejle uden for højsæsonerne. I månederne januar, marts, oktober, november og december er der 30 procent at spare på billetten. Juli og august var før ikke omfattet af rabatten, men nu sparer medlemmer af Danske Torpare 10 procent i juli og 25 procent i august.

Som noget nyt gælder rabatten også, hvis man sejler mellem Jylland og Norge på ruten Frederikshavn-Oslo.

Så meget sparer du; 30 % i januar, marts, oktober, november og december 25 % i april, maj, august og september 20 % i februar 15 % i juni 10 % i juli

Ny rute under opsejling

I slutningen af 2019 åbner, eller rettere genåbner, Stena Line ruten Grenå-Halmstad. Det sker som konsekvens af, at Varberg sløjfer det store færgeleje, og derfor har rederiet måttet se sig om efter en ny passende havn. Det bliver således slut med at sejle mellem Varberg og Grenå.

I 1980’erne og 90’erne sejlede det Stena Line-ejede Lion Ferry på ruten Grenå-Halmstad, og nu bliver den så genåbnet. Halmstad ligger i Hallands län, og hovedvej 25 løber mellem Halmstad i vest og Kalmar i øst. For jyske torpare med hus i länene Kronoberg, Kalmar, Blekinge, Skåne og det sydlige Halland kan den nye rute betyde en noget kortere rejsetid.

Bliv medlem for at læse videre! Er du allerede medlem? Klik for at logge ind.

Den svenske regering åbner nu grænsen mellem Sverige og Danmark

Grænsen til Sverige åbnes fra og med onsdag den 31. marts.

Ved indrejse til Sverige gælder det, at du skal kunne fremvise en negativ corona-test. Følgende testtyper er gyldige:

Læs mere om godkendte test-typer på Folkhälsomyndighetens hjemmeside her eller på vores hjemmeside her.

Det danske Udenrigsministerium fraråder fortsat alle udlandsrejser – også til huset i Sverige. Tager man, på trods af Udenrigsministeriets anbefalinger om at blive hjemme, alligevel til Sverige, skal man ved hjemkomst til Danmark lade sig teste og gå i isolation i op til 10 dage. Læs mere om isolationskrav, undtagelser og muligheden for at forkorte isolationen her.

Få et overblik over, hvad du skal vide om indrejsereglerne til Sverige og Danmark her samt Danske Torpares arbejde for en undtagelse for ødegårdsejere her.

Har du covid-19-relaterede spørgsmål, kan du også ringe på den myndighedsfælles coronahotline på 70 20 02 33.

Sekretariatet holder lukket i påskens helligdage

Sekretariatet holder lukket for telefonen og personligt fremmøde fra skærtorsdag til og med mandag 2. påskedag. Vi er tilbage tirsdag d. 6. april kl. 09.00.

Tidsbestilling ved personligt fremmøde

Skal du have personlig hjælp på sekretariatet, beder vi venligst om at booke en tid på forhånd. Se kontaktoplysninger her.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter