fbpx
Наши партнеры

Corona: Hvordan dækker forsikringen?

Den pludselige grænselukning mellem Danmark og Sverige den 22. december gjorde, at mange ikke kunne nå at reagere på indrejseforbuddet og sikre torpet mod den tid, det ikke ville kunne tilses. Og havde man ikke sørget for det inden, er huset måske ikke blevet frostsikret til vinteren. Dét har givet anledning til mange henvendelser fra medlemmer, der spørger til, hvordan de er stillede forsikringsmæssigt.

Forsikring: Det er din egen pligt at frostsikre

Danske Torpare har været i dialog med ETU og Länsförsäkringar om, hvad der gælder, hvis der måtte opstå skader på huset, når det ikke er muligt at tilse ejendommen.

Ifølge Konsumentverket, en svensk forbrugerorganisation, har man som husejer pligt til at sørge for at sikre huset, og hvis det ikke er sket, kan erstatningen ved eventuelle skader reduceres.

Konsumentverket opfodrer til at kontakte eget forsikringsselskab for at få oplyst, hvad man gør, når det ikke er muligt at tage til ejendommen i Sverige.

print

Indrejseforbud for danskere i Sverige

Frem til den 31. marts har den svenske regering besluttet at lukke grænsen mellem Sverige og Danmark. Undtaget er svenske statsborgere og personer, som bor eller arbejder i Sverige.

Hold dig orienteret her.

Tidsbestilling ved personligt fremmøde

Skal du have personlig hjælp på sekretariatet, beder vi venligst om at booke en tid på forhånd. Se kontaktoplysninger her.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter