fbpx
Наши партнеры

Corona: Hvordan gennemføres en ejendomshandel, når vi ikke må rejse ind i Sverige?

En del medlemmer sælger eller køber ejendom i Sverige i disse måneder, hvor indrejse i Sverige har været frarådet eller decideret forbudt. Situationen rejser nogle spørgsmål med hensyn til købsaftalernes opfyldelse og sidenhen ejendommens fraflytning, henholdsvis overtagelse.

Er man i gang med at forhandle salg eller køb, og er købekontrakt ikke underskrevet endnu, bør man overveje praktiske løsninger for det tilfælde, at der er rejsehindringer på de afgørende tidspunkter i sagsforløbet.

De fleste svenske mæglere forventer, at parterne mødes til underskrivelse af dokumenter; og når overtagelsesdagen indtræder, skal sælger i hvert fald have nået at fjerne de ting, der ikke medfølger i handlen. Mulige løsninger er at indsætte fleksible vilkår i kontrakten, så betalingsfrister og overtagelsesdag udskydes, eller at lade andre personer klare de roller, sælger og køber plejer at have. Til at underskrive kan man give fuldmagt til andre på stedet, eventuelt til mægleren. Flytteopgaver kan måske udføres af lokale bekendte eller professionelle.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter