fbpx
Наши партнеры
Danske Torpare sekretariatchef

Danske Torpare får ny sekretariatschef

Udgivet d. 17.01.2022

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan fortælle, at Elisabeth Geday starter den 1. februar som ny sekretariatschef i Danske Torpare.

Elisabeth har mange års erfaring med interessevaretagelse fra Dansk Arbejdsgiverforening og Ingeniørforeningen i Danmark m.fl., som kommunikationsrådgiver i Advice A/S og som medlem af Folketinget fra 2005-2007.
Hun har været frivillig flere steder fra Dansk AFS til Radikale Venstre. Endelig har Elisabeth betydelig ledererfaring fra stillinger som kommunikationsdirektør i Region Hovedstaden og i DR.

”Jeg glæder mig meget til at starte i Danske Torpare”, siger Elisabeth Geday.
”Jeg har tilbragt dage og uger i Sverige (Eksjö og Lysekil), hvor min far var læge i mere end tyve år.
Jeg deler mange medlemmers interesse for den dansk-svenske historie, glæden over naturen, plante- og dyrelivet og de store svenske vidder, omend mit eget fritidsparadis ligger lidt syd for Sverige, i Sandvig på Bornholm.”

”Jeg har arbejdet som selvstændig konsulent de seneste to år og har nydt den frihed og fleksibilitet det arbejdsliv rummer, men jeg har også savnet kolleger og fællesskabet om et mål.
Det fællesskab glæder jeg mig nu til at få med medarbejdere og frivillige i Danske Torpare”.

Udover at lære medarbejdere, frivillige og medlemmer at kende, bliver en af Elisabeths første opgaver at få et overblik over de opgaver og behov, som skal løses i sekretariatet.

”Jeg forstår på bestyrelsen, at Danske Torpare på flere måder har brug for en frisk genstart for at leve op til organisationens strategi og mål, og det skal jeg hjælpe med på baggrund af mine erfaringer og kompetencer”, siger Elisabeth.

Bestyrelsesformand Kim Høgh udtaler: ”Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med Elisabeth. Hun er et fyrtårn i engagement og viden, indenfor netop de aktiviteter Danske Torpare allerede har, og gerne vil udvikle.
Derfor vil vi medlemmer få glæde af at få en person med hendes baggrund i spidsen for sekretariatet.”

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter