fbpx

Danske Torpare har indgået samarbejde med et nyt forsikringsselskab

Danske Torpare har efter længere tids søgen efter et nyt forsikringsselskab, indgået et samarbejde med ETU Forsikring A/S, som vi anbefaler til vores medlemmer. Dette skyldes at foreningens tidligere forsikringsselskab Vardia har opsagt samarbejdsaftalen, hvorfor selskabet har opsagt forsikringen for mange medlemmer.

Der har været afholdt møde med selskabet, som er et mindre dansk drevet forsikringsselskab, og som passer til vores medlemmer. Vores medlemmer har brug for et forsikringsselskab med en god dækning til en konkurrencedygtig pris, hvor der tilbydes dansk kundeservice. Det kan ETU Forsikring A/S tilbyde.

ETU Forsikring er et forsikringsselskab, der tilbyder løsninger med vægt på en god og personlig forsikringshandel. Du vil møde et forsikringsselskab, hvor fleksibilitet og handlekraft er i fokus.

”Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringer, samt når skaden er sket. Vi har den holdning at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab, skal vise, at du har valgt rigtigt.”  – Morten Nielsen, salgschef ETU Forsikring.

Tidligere kunde hos Vardia?
I forbindelse med udløb af din forsikring via Vardia, vil du modtage et brev indeholdende et tilbud og en sammenligningsoversigt mellem din nuværende forsikring og en mulig kommende forsikring. Det vil også i brevet beskrives, hvordan du nemt kan overgå til ETU Forsikring.

Det er vigtigt at bemærke, at Danske Torpare ikke indtræder i en forsikringsformidlerrolle.

I tilfælde af spørgsmål er Danske Torpares medlemmer altid velkommen til at kontakte ETU Forsikring på tlf. 74728600.

Læs mere på ETU Forsikrings hjemmeside.

ETU Forsikrings værdier

Let tilgængelige

Personlig rådgivning

Hurtig ekspedition

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde resten af marts måned
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. marts for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter