fbpx
Наши партнеры

Danske Torpare retter henvendelse til Udenrigsministeriet

Mange af Danske Torpares medlemmer henvender sig fortsat til foreningen for at få klar besked om, hvordan de skal forholde sig til myndighedernes rejsevejledninger, som stadig lyder på at undgå al unødig rejseaktivitet. Men hvad så når man ejer et hus på den anden side af Øresund, som man af den ene eller den anden grund gerne vil tilse?

I et brev til Udenrigsministeriet, som Danske Torpare har sendt fredag den 15. maj, lyder appellen: “Set i lyset af de forskellige åbningsscenarier, vil vi bede ministeriet vurdere mulighederne for en udvidelse af de nødvendige formål i rejsevejledningen til Sverige, så vore medlemmer og andre i samme situation, kan tilse deres ejendomme (…)

Ønsket er, at regeringen overvejer, hvordan der i den gradvise genåbning af Danmark kan tages højde for danskere, der har hus i vores svenske naboland, som de gerne vil tilse uden at bryde med rejsevejledningerne.

Læs hele Danske Torpares brev til udenrigsminister Jeppe Kofod her.

Svar fra Udenrigsministeriet

Tirsdag den 19. maj er der kommet svar fra Udenrigsministeriet på vores henvendelse.

Læs svaret her.

Danske Torpare er i dialog med Udenrigsministeriet

Danske Torpare ønsker at gribe den mindste chance for at øge rejsemulighederne til Sverige uden at bryde med gældende rejsevejledninger. Derfor er vi løbende i dialog med Udenrigsministeriet. Læs korrespondancen efter pressemødet den 29. maj her.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter