fbpx
Наши партнеры
3.650.000 kr

Boastad 64

På fantastiske Fårö, lige uden for Älmhult, finder vi dette paradis. Stille og naturskønt, omgivet af søen Möckeln. Huset ligger dejligt med udsigt ud til søen, et stort træterrasse og en blomstrende have. Ved siden af ​​boligbebyggelsen ligger et solidt gæstehus, en dejlig loftshøjde med åbning op til højdedraget og store vinduespartier ud mod søen. Halvdelen er indrettet med hems. Et rummeligt badeværelse med god standard. Perfekt til gæster, udlejning eller hvorfor ikke, hvis du vil drive din egen virksomhed rundt i huset.
Her kombinerer du nogle af husets originale detaljer i kombination med moderne og lys indretning. Veltilrettelagt og gennemtænkt, hvor du får meget lysindfald med store vinduespartier langs hele husets langside. Have- og søudsigt i stue, kontor og soveværelse. Køkkenet er moderne og veludstyret, godt med både opbevaring og arbejdsplads. Godt indrettet badeværelse. Indretningen er opdelt i fire værelser og køkken, heraf 2-3 soveværelser.
En pragtfuld have med masser af farver, det store træterrasse og drivhus. En kort gåtur fra huset og du når både svømning, sejlsport og smukke vandrestier rundt om Fårö og Boastad.
En bolig, der både egner sig som permanent bolig og sommerhus. Opvarmning: Luft-til-luft varmepumpe, elradiatorer og pejs

Læs mere på vores hjemmeside:   sfbab.se

For mere information kontakt: Smålands och Stjernfeldts Fastighetsbyrå AB Älmhult, SVERIGE

E-mail: johanna@sfbab.se

Mobilnummer: + 4670-5031047

https://stjernfeldt.sfbab.se/objekt/?estate-id=CMVILLA59EKMSOG6Q3LTBLD&estate-type=House

print

detaljer

Län (område) : Kronobergs län
Pris : 3.650.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 2-3
Antal badeværelser : 1
Byggeår : 1965
Boligstørrelse ㎡ : 110 m2
Adresse : Boastad 64
Postnummer : 34393
By : Älmhult
Land : Sverige
Antal rum : 4
Opvarmning : Varmepumpe
Email : johanna@sfbab.se
Telefon : +46735031047

Find på kortet

Johanna Samuelsson

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter