300.000 kr

Hyggeligt fritidshus på egen skovgrund

Hyggeligt lille rødt fritidshus på 1500 m2 skovgrund i Slätteryd mellem Jönköping og Nässjö

Slätteryd er en lille hyggelig landsby i småland. Landsbyen er en blanding af aktive landbrugsejendomme, enkelte villaer og fritidsboliger. Fritidshuset ligger i en lille skovlysning, ca. 500 m øst for landsbyen og i gåafstand til badesø (ca. 1 km).

Her har du mange gode naturoplevelser i vente! Huset fremstår med svenskrøde træfacader med hvide vinduer med dobbeltglas.

Indenfor bydes du velkommen i en lille entré. Herfra er der direkte adgang til køkkenalrum, soveværelse og badeværelse. Køkkenalrum er med gulvtæppe og vinylgulv. Endvidere er der pejs, som dog ikke er i brug. Der mangler at blive lagt sidste hånd på evt. med en pejseindsats mm. Der er synlige loftsbjælker, adgang til lille hems og sydøstvendt vinduesparti med udgang til haven. Pænt stort badeværelse med badekar, (træk/slip) wc, desuden er der installeret vaskemaskine. I soveværelset er der plads til en 140 cm seng og evt. køjeseng.

Plantegning for Slätteryd.

I hele huset er der installeret elvarme, rindende vand fra egen brønd (sommervand).

Udendørs finder du en dejlig stor naturgrund med direkte adgang til skoven, der er ca. 10 m2 udhus samt et anneks med 3 sovepladser.

Er drømmen et hyggeligt fristed med højt til loftet og fri udsigt til stjernerne og med en beliggenhed i noget af Sveriges smukkeste natur, så har vi ejendommen til dig, der vil sætte dit eget præg på din kommende fritidsbolig.

Huset er beliggende i bekvem køreafstand til bl.a. High Chapparal, Astrid Lindgrens verden, Jönköping og diverse skisportssteder.

print

detaljer

Län (område) : Jönköpings län
Pris : 300.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 1
Antal badeværelser : 1
Byggeår : Ca. 1950
Boligstørrelse ㎡ : 50 m2
Grundstørrelse ㎡ : 1500
Adresse : Slätteryd 4
Postnummer : 57194
By : Nässjö
Land : Sverige
Antal rum : 3
Opvarmning : El
Afstand fra bro (KM) : 250
Afstand fra færge (KM) : 185
Afstand til sø eller hav (KM) : 1
Email : joa@avn.dk
Telefon : + 45 40 49 65 73

Find på kortet


X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter