fbpx
Наши партнеры
2.149.000 kr

Karl Gustav Mellomgärde 1

Drømmer du om livet på landet, hvor du bor i charmerende omgivelser af vores skønne natur med skov og søer, som vores fine indland har at byde på? Så er du velkommen på Karl Gustav Mellomgärde 1!

Her får du en villa med et boligareal på 175 kvadratmeter, som blandt andet byder på en stue med dobbeltdøre ud til den store terrasse, et alrum med spændende loftvinkler og stort, herligt vinduesparti, fire soveværelser og køkken, hvor de murede stenvægge sætter et fint præg på rummet. Skønne udsigter at kigge på fra alle rummene. Den røde udhusbygning med de grønmalede døre, skaber en hyggelig gårdfornemmelse, og giver dig desuden værdifuld ekstra plads. Grunden er på lidt over 4000 kvadratmeter, så her er gode muligheder for at dyrke dine grønne fingre eller en af dine mange andre havedrømme.

Her bor du i nærheden af Ullared, hvor der findes skole, lægehus, dagligvarebutik, restauranter og det gigantiske og populære varehus, Gekås. Det tager 20 minutter at køre dertil i bil. Der findes desuden skole i Fagered, og skolebussen kører både dertil samt til Ullared. Til Varberg og Falkenberg har du cirka 40 kilometer, og vil du en tur til Göteborg, er der cirka 90 kilometer.

Varmt velkommen på det, der måske bliver din oase på landet!

Læs mere her: https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/halland/ullared/karl-gustav-mellomgarde/468680


Drömmer du om livet på landet där du bor charmigt omgiven av vår vackra natur med skog och sjöar som vårt vackra inland bjuder på? Då är du välkommen till vackra Karl Gustav Mellomgärde 1!

Här får du en villa med en boarea på hela 175 kvadratmeter som bjuder på bl.a. vardagsrum med pardörrar ut till den stora altanen, allrum med spännande takvinklar och stort härligt fönsterparti, fyra sovrum och kök där de uppmurade tegelväggarna ger en fin karaktär åt rummet. Sköna vyer att blicka ut över från alla rum.
Den röda uthusbyggnaden med de grönmålade dörrarna skapar en mysig gårdskänsla och ger dig värdefulla extraytor. Tomten är på en bit över 4 000 kvadratmeter så här finns fina odlingsmöjligheter eller om du har någon annan trädgårdsdröm som kan bli sann här.

Här bor du med närhet till Ullared där du finner skola, vårdcentral, dagligvarubutik, restauranger och det gigantiska!

Läs mer här: https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/halland/ullared/karl-gustav-mellomgarde/468680

print

detaljer

Län (område) : Hallands län
Pris : 2.149.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 4
Antal badeværelser : 1
Byggeår : 1870 (enligt taxeringen)
Boligstørrelse ㎡ : 175+15 m2
Grundstørrelse ㎡ : 4145
Adresse : Karl Gustav Mellomgärde 1
Postnummer : 31060
By : Ullared
Land : Sverige
Antal rum : 7
Opvarmning : Varmepumpe
Afstand til vand (KM) : 1,5
Afstand til sø eller hav (KM) : 1,5

Egenskaber

Attic
Affaldsspandere
Pejs
ombygget
Backyard
Husdyr tilladt
Vasketøj

Find på kortet

Anders Lundberg

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter