fbpx

ETU Forsikring

ETU Forsikring står klar til at hjælpe medlemmer af Danske Torpare med at finde en god dækning til fritidshuset. Det er aftalt med Vardia (Danske Torpares tidligere forsikrings-samarbejdspartner), at alle kunder modtager en mail med en varsling inden forsikringen udløber. I forbindelse med denne varsling, vil der også være et tilbud fra ETU Forsikring, hvis man ønsker at forsætte hos dem.

Forsikring af huse bygget på kampesten: svar fra ETUs salgschef
“Der har været en dialog om, hvorvidt vi vil betragte en sokkel bestående af kampesten som en støbt sokkel eller fundament. Dette kan jeg kun bekræfte, at vi vil. Og kan kun beklage, hvis vi har givet jer en anden opfattelse.” skriver Morten Nielsen som er ETU Forsikrings salgschef.

Samme vilkår
Udgangspunktet er, at man vil kunne indtræde på samme vilkår som tidligere. Dog vil der være nogle små nuancer på de 2 forsikringsselskaber, som er sat op i sammenlignings-skemaet nedenfor. Har man stadig spørgsmål kan man altid kontakte ETU Forsikring.

Dansk kundeservice der kender til foreningen
ETU Forsikrings kundeservice er dansktalende, og du kan derfor trygt ringe op uden at bekymre dig for, om du forstår alle forsikringstermer på svensk.
Der vil ikke være en fast kontaktperson ved ETU til Danske Torpares medlemmer, da hele salgsafdelingen kender til foreningen, og du kan derfor få den rette vejledning, ligemeget hvem du får fat i. Tilmed er et par af Vardias medarbejdere nu også en del af ETU’s salgsafdeling og har et naturligt kendskab til Vardias kunders tidligere aftale.

Mød ETU Forsikring på generalforsamlingen
ETU Forsikring vil være repræsenteret på Danske Torpares generalforsamling d. 7. marts. “Her vil en af de tidligere medarbejdere fra Vardia være til stede samt et par stykker fra vores salgsafdeling. Og her vil vi gerne svare på spørgsmål og få en god snak, så I også kan lære os bedre at kende. Vi glæder os meget til samarbejdet, og i skal endelig kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål.” lyder det fra Morten Nielsen.

Se forskelsskemaet her

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde resten af marts måned
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. marts for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter