Firstshop

Forestil dig at du kan tænde for varmen allerede inden du ankommer til dit torp, og at du automatisk får besked om usædvanlige hændelser, såsom strømsvigt og temperaturfald?

Det kan du med FirstShops innovative produkter til styring og overvågning af hjemmet – og som medlem af Danske Torpare får du 15 % rabat på vore Smart Home-løsninger og Smart kameraer.

 

Komplette Smart Home-løsninger

Firstshop kan tilbyde en komplet trådløs løsning, som er utrolig nem at anvende. De batteridrevne sensorer skal blot monteres, dér hvor der skal måles. Kontakterne der kan tænde både lys, varme og ventilation kan monteres som stikkontakt eller indbygning. Det hele konfigureres via Internet og en mobil APP – således at du altid kan se status, tænde for varmen inden du ankommer, og se på kamera om alt er, som det skal være. Desuden kan du få notifikation, eller besked på e-mail og SMS, hvis der sker noget usædvanligt på torpet.

 

Kameraer til overvågning og alarmering

Smart Home kameraer overvåger døgnet rundt og gemmer de sidste 20 dages video. Opsætningen er enkel med stemmestyret vejledning, og der er indbygget mikrofon/højttaler, så der kan føres en samtale. Tag billeder, optag video via mobil APP og få alarmbesked ved bevægelse.

 

Løsning til Internet via mobilt bredbånd

Internetopkobling via mobilt bredbånd er generelt en udfordring i idylliske områder. Er der svag dækning i området, skal udstyret placeres korrekt eventuelt kombineret med udendørs antenne. Firstshop tilbyder også her en komplet løsning, hvor SIM-kortet indsættes direkte i routeren. Routeren har påmonteret to mobilantenner for bedre signal. Ønskes optimale forhold fås udendørs retningsbestemt antenne med fem meter kabel til direkte montage i routeren. Routeren har endvidere dual-band WiFi. Routeren kan leveres færdigkonfigureret, således at den blot skal monteres (ikke omfattet af rabat).

 

Vejledning og support

Vi er til rådighed med vejledning, så det bliver den optimale løsning første gang. Vi kan levere løsningerne færdigkonfigurerede, så de bare skal monteres/tilsluttes. Få inspiration på www.firstshop.dk, kontakt os på team@firstshop.dk eller 45164355.

Medlemmer af Danske Torpare tilbydes altså 15 % rabat kategorierne Smart Home og Smart kameraer.

Rabatkode til Firstshop

Få rabatkoden her.