Internetløsninger

internet sverige

Drømmer du om, at få godt og stabilt internet i dit torp, så du kan arbejde, få besøg af børnebørnene eller streame en god film?

Du og familien er sikkert godt vant med en lynhurtig bredbåndsforbindelse, når I er derhjemme – så hvorfor gå ned i hastigheden eller gå helt offline, når I tager i torpet.

MiWire har udviklet en retningsbestemt antenne, også kaldet RouDem, som kan trække internettet ud i yderområder, hvor du ellers oplever dårlig dækning.

Som medlem af Danske Torpare får du 10% rabat på RouDem + 1000GB data pr. måned til 259,00 kr. pr. måned med Telia og du kan med fordel købe dit abonnement hos MiWire og dermed samle service og support ét sted.

Se medlemstilbud til medlemmer af Danske Torpare her. 

Hvordan fungerer RouDem?

RouDem bruger det mobile netværk til at skabe internetforbindelse. Dette sker ved, at enheden installeres udendørs og højt, så den kan modtage det bedste mobilsignal, der kan opnås på adressen.

Den retningsbestemte antenne kobler sig automatisk på den bedste mobilmast i området og skaber en stærk internetforbindelse til det mobile datanetværk via det indbyggede modem.

Samtidig sidder der også en router i enheden, og herfra kan du koble dig direkte på RouDem’s eget WiFi eller tilslutte den til en ekstern WiFi router eller andet netværksudstyr.

Medlemsfordele for Danske Torpare

Når du køber RouDem + data abonnement gennem MiWire, tilbyder vi:

  • 10% rabat på vores innovative produkt RouDem (5.625,00 kr. når rabatten er fratrukket)
  • 1000GB data til 259,00 kr./md. med Telia*

*Hvis du allerede har et data abonnement i forvejen, kan du også benytte det i RouDem.

MiWire har allerede glade kunder i Sverige

”Vi er enormt glade for vores MiWire på vores ødegård ved Alstermo. Inden vi købte vores MiWire, havde vi været i mange svenske telebutikker for at undersøge med dækning og hvilket abonnent, vi skulle vælge for at få dækning ved vores hus ude i skoven.

Men alle deres kort viste, at der faktiske ikke rigtig var noget dækning lige præcis ved vores hus uanset, hvilket teleselskab vi valgte. Vi har også prøvet med mange forskellige signalforstærker, men ingen har hjulpet.

Så prøvede vi MiWire og et Telia kort, og det kan give os fuld signal, selvom det er midt inde i skoven 😉 ”

Gitte og familie

Få personlig rådgiving til dit MiWire setup

Vil du høre om RouDem er den rigtige løsning for dig eller har du spørgsmål, så står vi til rådighed med vejledning. Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilke hastigheder RouDem kan levere på den ønskede adresse.

Læs mere på www.miwire.dk eller kontakt rådgivning direkte på david@miwire.net eller 82 820 820. Vi tilbyder 30 dages returret, hvis produktet ikke lever op til det forventede.

Det praktiske: opsætning af RouDem

Vi råder dig altid til at læse brugervejledningen inden, du går i gang. Når du modtager RouDem, skal du starte med at teste om udstyret virker med dit SIM-kort.

Sæt SIM-kortet i RouDem og tænd på knappen i bunden. Efter et par minutter vil enheden lyse grønt.

RouDem er forberedt for installation på et standard Ø38mm antennebeslag/-rør. Det er vigtigt at installere RouDem op over tagryggen for at undgå, at signalet bliver dæmpet af huset eller omkringliggende bygninger.

De mest optimale modtagerforhold opnås hvis man kan se masten (Line-of-Sight), men det kan man sjældent opnå på grund af træer og bygninger. Derfor stræber man efter at opnå Near-Line-of-Sight ved at installere udendørs og højt.

Der forbindes et kabel mellem RouDem og den medfølgende strømforsyning, der skal tilsluttes en almindelig 230V stikkontakt indendørs. Strømforsyningen har “POE”, hvilket betyder der både løber strøm op til RouDem og internet ned gennem LAN kablet, som kan være op til 100 m langt.

RouDem har indbygget WiFi som du kan koble dig på direkte. RouDem’s eget WiFi kan være nok til at dække behovet i mindre huse, men har du et større hus er det nødvendigt at udvide med eksternt WiFi udstyr for at opnå optimal WiFi dækning i hele huset.

I strømforsyningens anden udgang kan du tilkoble eksternt alle former for neetværks udstyr , herunder WiFi udstyr.