Forsikringsselskabet Vardia lukker filial i Danmark

Forsikringsselskabet Vardia ejes af et norsk selskab, som har valgt ikke at have en dansk filial længere.

Danske Torpare har netop fået besked om, at forsikringsselskabet Vardia ikke længere tager danske kunder, og at de lukker deres danske filial. Vi arbejder på at finde en løsning hurtigst muligt med en ny forsikringsgiver.

Dette betyder, at Vardias danske kunder vil modtage et brev, hvor de oplyses om, at deres forsikring ophører pr. kommende hovedforfaldsdato – forsikringens udløbsdato.

Har man hovedforfaldsdato d. 1.11.2019 har man allerede modtaget et brev om, at forsikringen ikke kan fortsætte, og at man skal finde et nyt forsikringsselskab.

De kunder som har en hovedforfaldsdato, der ligger fra d. 01.12.2019 og frem til d. 01.10.2020 vil modtage brevet en måned inden forsikringens hovedforfaldsdato – Det betyder at forsikringerne løbende vil blive opsagt pr. hovedforfald.

Som kunde vil du stadigvæk være fuldt dækket frem til hovedforfald samt få den samme dansktalende kundeservice og skadesbehandling.

Har du spørgsmål til din nuværende situation, så kontakt Vardia forsikring. Du kan også kontakte sekretariatschef Victoria Lindtner på mail.

Danske Torpare arbejder på at fremskaffe er godt alternativ til Vardia, og når det er fundet, giver vi medlemmerne besked via vores hjemmeside, nyhedsmails og medlemsblad.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter