Gå i Malmøs Opera med rabat

Schlagt sie tot! (Dræb dem!) er en opera om reformationen og Martin Luther. Et nyskrevet opera om 1500-talets dramatiske hændelser som sætter Luthers teologiske oprør i et både menneskeligt og politisk perspektiv.

Rabat for Danske Torpares medlemmer

Du som medlem får 15% rabat på billetprisen til forestillingen Schalgt sie tot (gælder ikke præmiere og priskategori A). Anvend rabatkoden SST15 når du booker på her, og husk dit medlemskort til billetkontrollen.

Læs mere om forestillingen her.

Reformationens kontroversielle frontman

Martin Luther – en levnedsglad fyr som drak øl og vin og elskede musik. Før dette, en munk som betonede strenghed og arbejdsmoral. En gal leder som beordrede en Massakre. Hvem var han? Billederne af Martin Luther er mange og skiftende. Det er dog klart, at han er blevet symbolet for reformationen, og at han og flere personer omkring ham har haft enorm indflydelse på hvordan Europa formedes.

En opera af Bo Holten og Eva Sommestad Holten

Martin Luther skrev omkring 40 koraler, mange af dem velkendte salmer, som vi synger idag. Komponisten Bo Holten har baseret operaen på Luthers egen musik og komponeret musikken omkring hans koraler. I operan forekommer mange store kor og både Operakoret og Barnekoret medvirker.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter