fbpx
Наши партнеры

Godt nyt om grundvandet for dig med gravet brønd

Ifølge sgu.se (Sveriges Geologiska Undersökning) er der ved indgangen til november for første gang i halvandet år atter fyldt godt op med vand i de gravede brønde i Sverige. I hvert fald hvis man kigger på de små grundvandsmagasiner, hvor vandniveauet nu i store dele af landet er nær eller over det normale niveau. For de større grundvandsmagasiner gælder det dog fortsat, at det kun er magasinerne i den vestlige del af Sverige, der er på normalt niveau, mens den resterende del af landets større magasiner stadig mangler en del af sin normale vandbeholdning.

De større magasiner er der, hvor de offentlige vandværker henter vand fra (til blanding med det søvand, de også må bruge).

For dig, som har en gravet brønd ved huset i Sverige, betyder det, at du har god mulighed for at forbruge en del vand for at få frisk grundvand i brønden.

Se oversigtskort og læs mere hos sgu.se.

print

Covid-19-information

Danske Torpares sekretariat har åbnet for personligt fremmøde. Vi anbefaler, at I ringer på forhånd og laver en aftale, så vi kan sikre at der ikke er for mange på sekretariatet på én gang.

Rejser til Sverige

Meldingen fra Udenrigsministeriet lyder fortsat på at undgå al unødig rejseaktivitet – også til Sverige, og Danske Torpare henviser til, at man følger disse anbefalinger.

Læs mere om situationen her.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter