fbpx
Наши партнеры

Har du rejser tilbage på dit ForSea-færgekort?

Grundet skærpede rejseregler i forbindelse med corona, er der flere medlemmer, som har overskydende ture tilbage på deres 10- eller 20-turs færgekort til ForSea, som de ikke kan nå at bruge, inden færgekortet udløber.

Danske Torpare har været i dialog med ForSea om en løsning, og de tilbyder nu, at alle, der har rejser i overskud på deres færgekort, når det udløber, kan få det forlænget færgekortet med 3 måneder svarende til den periode, der har været restriktioner for almindelig passagertrafik over Øresund*.

* OBS: kun færgekort, der er udløbet, kan forlænges. Er dit færgekort stadig gyldigt, skal du derfor vente med at henvende dig til ForSea, til det er udløbet. Eksempel: et 10- eller 20-turs kort, der er gyldigt i perioden 1/9 2019-31/8 2020 kan forlænges med 3 måneder fra den 1/9 2020 – altså når kortet er udløbet.

Sådan får du forlænget dit 10- eller 20-turs ForSea-færgekort

Når dit færgekort er udløbet, kan du henvende dig i ForSeas check-in for biler ved færgelejet i Helsingør, hvor du kan få forlænget dit færgekorts gyldighed. Det kan foreløbigt forlænges når som helst efter udløb. Men vær venligst opmærksom på, at en tidsfrist for forlængelse af færgekortet træder i kraft, når rejsereglerne lempes yderligere.

Det anbefales, at man venter med at forlænge gyldigheden af sit færgekort, til ForSea har meldt en dato ud for, hvornår det senest skal være gjort, eller at man forlænger sit færgekort i forbindelse med en rejse til Sverige, så de resterende rejser er gyldige så længe som muligt.

ForSea kundeservice tager imod spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål til dit ForSea-færgekort, kan du kontakte deres kundeservice.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter