Skimmelsvamp sverige

Vi her hos Danske Torpare har indgået en aftale med den svenske virksomhed, FMSAB, som kan hjælpe dig fugtskader, lugtgener og skimmelsvamp på dit torp.

Har du lagt mærke til en dårlig eller mærkelig lugt i huset kan du kontakte FMSAB, og de vil få gennemføre en husinspektion for at finde ud af, hvad problemet kan være.

De udarbejder derefter en handlingsplan og et tilbud. De vil også gerne give dig tips og rådgivning, så du selv kan klare problemet med støtte fra FMSAB kompetente personale.

FMSAB kan blandt andet hjælpe dig med:

Loft

På loftet kan der forekomme skimmelvækst som dannes, når huset lækker varm og fugtig luft. Luften kondenseres på indersiden af taget og danner hvid-, sort- og grønskimmel.

Dette kan renses og der kan sidenhen monteres en mekanisk ventilation for at skabe et overtryk på loftet, der skubber den fugtige luft ud af huset.

Krybekælder

I en krybekælder kan der være flere problemer at tage hensyn til. Under visse huse findes der jord og sand, som giver en høj fugtighed mod bunden, og du får dermed dårlig lugt i huset og skimmelvækst.

Folkene hos FMSAB dækker jorden med aldersbestandig folie- eller krybningsisolering og installerer en sorptionsaffugter for at skabe et tørt og fint miljø i din krybekælder.

Ventilerede gulve

FMSAB kan hjælpe dig med at få et bedre indeklima i for eksempel en kælder eller fritidshus, som du vil indrette til beboelse. Vi installerer et mekaniskventileret gulv, som giver et godt indeklima.

Tømmerstok

Har du et torp, som har fået rådskader i tømmerstokken ved soklen, kan FMSAB hjælpe dig. De udskifter den med nyt og friskt træ.

Hvis der er trykimprægneret træ i karmen, der kan det afgive en lugt og føles ubehageligt, udskifter de også den med en ny karm.

Medlemsfordelene for Danske Torpares medlemmer

Med dit medlemskab hos Danske Torpare får du 15 procent rabat hos FMSAB. Det eneste, du skal gøre for at udløse rabatten, er at fremvise et gyldigt medlemskort.

Læs mere om FMSAB’s info og nyheder til Danske Torpares medlemmer her