Internet

Danske Torpare har indgået et nyt samarbejde med Telenor om mobilt bredbånd.

Medlemmer af Danske Torpare får nu muligheden for at oprette et abonnement på mobilt internet inklusive router og 200GB data hos Telenor Sverige uden at skulle have et svensk personnummer. Telenor har en god dækning i Sverige, og medlemmerne får en særlig rabatpris. Det er desuden muligt at få adgang til elektroniske fakturaer, så det bliver nemt at betale sine regninger.

For at benytte sig af tilbuddet skal man møde op i en af Telenors butikker i Sverige (tilbuddet gælder kun i butik). 
Ved fremvisning af dansk (billed)legitimation og dit medlemskort fra Danske Torpare, kan der udarbejdes en aftale der skrives under og hvor dine kontaktdetaljer fremgår. 
Du skal påregne 5- 7 arbejdsdages behandlingstid, da Telenor først kontrollerer din kreditgrænse og derefter opretter dit abonnement manuelt, idet der skal oprettes et abonnement til et udenlandsk personnummer. 

Når alt er på plads, kontaktes du af din kontaktperson fra den Telenorbutik, du har henvendt dig til, så du kan afhente dit nye abonnement og din router. 
Obs! Tilbuddet til Danske Torpares medlemmer gælder kun mobilt bredbånd inklusive 200 GB data.
Det er ikke muligt at bestille abonnementet på nettet, over telefonen eller i en dansk butik. 

Prisen er 349 SEK om måneden og inkluderer 200 GB data og en Huawei B525-router. Bindingsperioden er 24 måneder. Routeren kan kun bruges i Sverige. 

Ved spørgsmål er i velkomne til at kontakte Telenors kundeservice på følgende telefonnummer: +46 (0)708-222 222 (fra Danmark) eller på 020-222 222 (fra Sverige).
Oplys gerne at dit spørgsmål drejer sig om tilbuddet for medlemmer af Danske Torpare. 

Der findes Telenor-butikker i Malmö og flere andre større byer i Sydsverige, som fremgår her: