Kajak, havkajak, kano og andet kajakudstyr

Find din nye kano, havkajak, turkajak, børnekajak, surfski, kajakudstyr, pagaj og meget mere hos Kajak-tilbud.dk. Du kan handle i butikken i Næstved eller bestille ved at ringe til kajak-tilbud på tlf. 29 89 10 34. Kajak-tilbud leverer også kanoer, kajakker osv til din adresse i Sverige til fordelagtige priser. 

Se det store udvalg på Kajak-tilbuds hjemmeside.

Kajak-tilbud yder 10 % rabat på kajakker, kanoer og udstyr hertil til alle medlemmer af Danske Torpare. Tilbuddet gælder på alle ikke i forvejen nedsatte varer.

Medlemstilbud hos Kano & Kajak Butikken

Kano & Kajak Butikken i Søborg er Danmarks største kajakbutik med åbent 6 dage om ugen. Butikken har over 2.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre og i udstillingen er der altid over 100 forskellige kajakker og kanoer udstillet. Der findes ikke mange steder i Europa, hvor du finder et bedre udvalg samlet på et sted.

Som medlem af Danske Torpare får du 10% rabat på alle varer, der ikke er på tilbud i forvejen. Du skal blot medbringe dit medlemsbevis og vise det i butikken inden betaling, eller skrive medlemsnummer i bemærkningsfeltet ved betaling i webshoppen, så fratrækkes rabatten.

Kano & Kajak Butikken
Generatorvej 39
DK-2860 Søborg
Tel. (+45) 3990 8989

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10-17.30, lørdag kl. 10-16

www.kajak.dk