Udlejning af dit svenske hus

Som medlem af Danske Torpare får du en række eksklusive fordele, når du udlejer dit hus i Sverige gennem Feriepartner Sverige.

Se de fordelagtige vilkår og kontaktinformation her.

Om Feriepartner Sverige

Feriepartner Sverige er et lille familiefirma, som har udlejet sommerhuse i Sverige og Danmark i mere end 20 år. Gennem vores samarbejde med Feriepartner i Danmark, har vi gjort vores lille agentur i Hamborg til en del af Feriepartner-familien. Med sine flere end 7.000 sommerhuse er Feriepartner-netværket den største sammenslutning af regionale udlejningskontorer med lokal service.

Dine fordele som udlejer gennem Feriepartner

 • Lav provision
  Så lejeprisen er tilpas for dig, og så huset er betalbart for lejeren
 • Tryghed+
  Omfangsrig forsikring, som omfatter både dig og dine gæster: indboforsikring uden selvrisiko og rejseafbrydelsesforsikring
 • Effektiv markedsføring
  Indenfor Feriepartner-netværket via vores moderne hjemmeside www.feriepartner.dk/sverige og vores eget sommerhuskatalog, så dit sommerhus er synligt på alle relevante markeder
  Kontor i Hamborg
  I Tyskland er sommerhusferie en meget populær ferieform, og derfor er et stort antal af vores gæster tyskere. For at markedsføre os der, hvor den store kundegruppe er og for at servicere de tyske gæster optimalt, har vi et selvstændigt kontor i Hamborg.

Hos Feriepartner Sverige kender vi alle vores sommerhuse gennem personligt tilsyn og har direkte kontakt med vores husejere og vores gæster.