Medlemskampagne

Bliv medlem nu

MANGE FORDELE OG RABATTER – NYD GODT AF 35 ÅRS VIDEN OG ERFARING
Danske Torpare er en sikker og hurtig vej til livet med fritidshus og oplevelser i Sverige. Det er vores opgave at spare dig tid, penge og eventuelle ærgrelser, når du har fritidshus eller tænker på at købe fritidshus samt give dig masser af inspiration til dine ophold i Sverige. Desuden har vi et netværk af ligestillede, du ikke finder andre steder.

Vi hjælper med alt, der relaterer til det at eje hus i Sverige, så du kan koncentrere dig om at nyde livet som fritidshusejer. Det gælder fx spørgsmål om skat, teknik, sprog og økonomi.

Dine medlemsfordele
Dine medlemsfordele tæller rabatter på fx færger og elforsyning, jura- og skatterådgivning samt svenskundervisning, musikaftener, foredrag og udflugter i det svenske. Alle medlemsfordele gælder medlemskabets husstand. Som medlem får du også adgang til vores vidensbank med mange nyttige informationer og gode tips til det svenske fritidsliv.

Medlemsblad og nyhedsbrev
Vi udgiver det populære medlemsblad Torpare hver anden måned, som alle medlemmer modtager pr. post. Vores elektroniske nyhedsbrev sendes ud et par gange om måneden. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Svensk-inspireret webshop
I vores webshop kan du købe forskellige ting og sager, der har med Sverige at gøre: bøger, brugskunst, dalaheste, smykker mv. online eller direkte på sekretariatets adresse i åbningstiden.

Om foreningen
Danske Torpare er stiftet i 1980, og i dag har vi omkring 10.400 medlemmer. Sammen er vi rigtig mange fritidshusejere, der kan gøre os gældende over for annoncører, samarbejdspartnere og de svenske myndigheder. 

Bliv medlem
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som medlem og servicere dig på bedste vis. Når du har meldt dig ind, og din online betaling er gået igennem, sender vi dig en velkomstpakke med posten – og du kan benytte alle dine medlemsfordele, når du har modtaget velkomstpakken med medlemskort. Et års medlemskab koster 475 kr. plus 175 kr. i indmeldelsesgebyr. Medlemskabet gælder hele husstanden. Du kan købe medlemskab her. Hvis du har fået kendskab til Danske Torpare gennem et andet medlem – så husk at skrive vedkommendes medlemsnummer i kampagnefeltet ved indmeldelse.

Sekretariatet har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00-15.00 (9.00-18.00 onsdag), hvor du kan henvende dig personligt eller på tlf. +45 39 29 52 82. Og du kan til enhver tid sende os en e-mail.

Hjælp os med at vi bliver endnu flere og bliv belønnet
Flere medlemmer giver flere og bedre medlemsfordele samt mere vidensdeling. Fortæl dine naboer om Danske Torpare med denne flyer, som fortæller om fordelene ved at være medlem af Danske Torpare. Flyeren kan printes her eller hentes på sekretariatet.  For hvert nyt medlem du skaffer, kan du frit vælge at deltage på et af vores mange kurser og arrangementer gratis. Skriv en mail til sekretariat med navn på det nye medlem og det kursus, du ønsker at deltage på.