fbpx
Наши партнеры

Ny medlemsfordel – særligt til dig med skovejendom

Udgivet d. 16.12.2020, opdateret 02.02.2021

For torpare med skovejendom er der godt nyt. Danske Torpare har nemlig indgået et længe ventet samarbejde med Ekonomkonsulter.

De almindeligste opgaver i forbindelse med skovejendomme er opstilling af årsregnskab i form af ”forenklet årsopgørelse” og udarbejdelse af selvangivelse. Vi giver råd om fældning, og er fortrolige med reglerne om skogsavdrag og skogskonto m.v.,” siger ejer Lars Dornerus, som er senior analytiker med speciale inden for forretningsrådgivning og skattespørgsmål. Han tilføjer: ”De mere specielle opgaver omhandler køb og salg af skovejendomme, udstykningssager, sammenlægninger og generationsskifte.

Udover Lars Dornerus består Ekonomkonsulter af ejer og jurist Martina Dornerus og i alt otte regnskabskonsulenter i Markaryd og Helsingborg. Til sammen tager de sig af alt fra juridisk konsultation til regnskabsudarbejdelse, bogføring, selvangivelser og skatterådgivning. Til det sidste nævner Lars Dornerus, at de sørger for, at fristerne for indsendelse af skattepapirer bliver overholdt.

Kontakt ekonomkonsulterne på: +46 433 160 90

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter