fbpx

Øresundsbron fylder 20 år – sammen bygger vi broer

Den 1. juli 2020 er det 20 år siden Øresundsbroforbindelsen mellem Danmark og Sverige åbnede. 114 mio. biler havde ved 19 års-fejringen i år krydset sundet på denne måde. Mange broer er blevet bygget siden da i Norden.

Er du brobygger?

Til næste år kan Øresundsbron fejre 20 års jubilæum, og i den forbindelse søger de en dansk familie, som krydser broen på turen til deres hus i Sverige, og som har lyst til at medvirke i en jubilæumsfilm, som portrætterer alle de “brobyggere”, der kører over Øresundsbroen. Der er indspilningsdag i februar/marts 2020.

Er det noget for dig? 

Kontakt marketingansvarlige for Danske Torpare, Marie Louise Senten Rahbek, på mail mlr@torpare.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil medvirke i projektet.

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde resten af marts måned
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. marts for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter